My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Αγιονέρι: Φιλική νίκη με Επτάλοφο

Ethnikos-agioneriouΜε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και χαλαρές τις μηχανές στο δεύτερο ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ πήρε τη νίκη σε ένα ακόμη φιλικό με την πολύ δυνατή ομάδα του ΠΑΟΝΕΠΤΑΛΟΦΟΥ το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς.

Οι σκόρερ και των τριών τερμάτων ήταν παιδιά της Επταλόφου. Ο λόγος για τα αδέρφια Στεφανίδη που αγωνίζονται φέτος μαζί αλλά με τα χρώματα του Εθνικού.

Στο 5΄ ο Νέστορας Στεφανίδης με πέναλτυ άνοιξε το σκορ (1-0), στο 27΄ ο Στάθης Στεφανίδης ανέβασε το σκορ σε 2-0 με απευθείας χτύπημα φάουλ και στο 40΄ και πάλι ο Νέστορας Στεφανίδης έκανε το 3-0 μετά από έξοχο συνδυασμό των παικτών του Ν.Αγιονερίου.

Λήξη πρώτου μέρους 3-0 ένα αποτέλεσμα που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης καθώς στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές και οι καιρικές συνθήκες (λόγω ζέστης) οδήγησαν τις δυο ομάδες σε ένα σαρανταπεντάλεπτο που δεν διεκδικεί και πολλές δάφνες ποιότητας.

Ο ΠΑΟΝΕΠΤΑΛΟΦΟΥ από την πλευρά του έδειξε δείγματα καλού συνόλου σε καμιά περίπτωση όμως δεν πρέπει να μείνει στην φιλική αυτή ήττα καθώς απέδειξε με την εμφάνιση του ότι θα είναι μια ισχυρή ποδοσφαιρική παρουσία στο τοπικό πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Επόμενο φιλικό προετοιμασίας για τον ΕΘΝΙΚΟ το ερχόμενο Σάββατο εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΕΘΝΙΚΟ ΣΕΡΡΩΝ / ΓΑΖΩΡΟΥ.

Σχολιάστε