My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αγιασμοί στη σκιά της κεραίας

(Βίντεο). Με κυρίαρχο θέμα την λειτουργία της κεραίας κινητής τηλεφωνίας, πραγματοποιήθηκαν οι τελετές αγιασμού ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, στα σχολεία της περιοχής των Δεκαπέντε Μαρτύρων Κιλκίς, κοντά στα οποία έχει εγκατασταθεί η επίμαχη κεραία.

Μιλώντας στη κάμερα του GNOMI WEB TV ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, Άρης Παπαδόπουλος, τόνισε στη τελετή αγιασμού του 3ου Δημοτικού Σχολείου ότι η εκπαιδευτική κοινότητα θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να επιβληθεί η νομιμότητα και να προστατευτεί η υγεία μαθητών και εκπαιδευτικών.

Από τη πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων του σχολείου, Αδάμ Χριστοδουλίδης, απηύθυνε κάλεσμα για συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και τη πορεία προς τα δικαστήρια, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, καθώς και στη προτροπή των γονέων προς τα παιδιά να πραγματοποιήσουν αποχή από τα μαθήματά τους σήμερα Τρίτη με αίτημα να απομακρυνθεί άμεσα η κεραία.

Παρέμβαση στο θέμα έκανε κι ο μητροπολίτης Κιλκίς κ. Εμμανουήλ, ο οποίος αμέσως μετά στη χοροστασία του στον αγιασμό, τόνισε σε μαθητές και γονείς ότι η διαμαρτυρία για τη κεραία πρέπει να είναι πιο δυνατή. “Οφείλουμε να ξυπνήσουμε. Τη πόλη αυτή πολύ λίγο τη νοιάζονται”, είπε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι αύριο Τετάρτη θα συζητηθούν στο Πρωτοδικείο Κιλκίς τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της εγκατάστασης και λειτουργίας της κεραίας της Cosmote, που ζήτησαν φορείς και κάτοικοι της περιοχής των Δεκαπέντε Μαρτύρων.

Δείτε το βίντεο από τη GNOMI WEB TV

Σχολιάστε