My Twitter Feed

9 Απριλίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

«Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι Ν. Σάντας” -

Παρασκευή, 9 Απριλίου, 2021

Αναφορά για τα πειραματικά -

Πέμπτη, 8 Απριλίου, 2021

Απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους -

Πέμπτη, 8 Απριλίου, 2021

“Βαφτίζετε τα rapid σε self tests” -

Πέμπτη, 8 Απριλίου, 2021

Ομάδα πολιτισμού στη Παιονία -

Πέμπτη, 8 Απριλίου, 2021

Ιός: Κάμψη με 25 κρούσματα -

Πέμπτη, 8 Απριλίου, 2021

Δύσκολη έξοδος για τη Πλαγιά -

Πέμπτη, 8 Απριλίου, 2021

“Πράσινο” για αθλητικές υποδομές -

Πέμπτη, 8 Απριλίου, 2021

«Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι Ν. Σάντας”

Με θέμα «αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της Νέας Σάντας του Κιλκίς για καθυστερήσεις στην παράδοση τοπικού κάθετου οδικού άξονα στην Εγνατία Οδό», ο πρόεδρος της ΕΛ.ΛΥ. Κυριάκος Βελόπουλος κατέθεσε στη Βουλή ερώτηση προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κ. Καραμανλή.

Η ερώτηση:

“Κύριε Υπουργέ,

Την αγανάκτησή τους εκφράζουν οι κάτοικοι της Νέας Σάντας, του Ν. Κιλκίς, όπου, από τον Μάιο του 2011, υποτίθεται ότι κατασκευάζεται ο δρόμος Νέας Σάντας – Ασσήρου. Ο εν λόγω δρόμος έχει πλέον 10 χρόνια ιστορίας και δυο ΕΣΠΑ στην πλάτη του. Θα συνέδεε, δε, τον κάθετο άξονα Θεσσαλονίκης – Σερρών – Προμαχώνα της Εγνατίας Οδού με την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς – Δοϊράνης. Πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο, το οποίο θα συμβάλλει αποφασιστικά στην οικονομική ανάπτυξη των νομών Κιλκίς, Θεσσαλονίκης και Σερρών αλλά και στην ασφαλή μετακίνηση των πολιτών. Με την ίδια εργολαβία επρόκειτο να ηλεκτροφωτιστούν οι ανισόπεδοι κόμβοι και η γέφυρα του Ξηροποτάμου. Δυστυχώς, όμως, ερημιά και εγκατάλειψη επικρατεί σε όλη την διαδρομή του ως άνω αυτοκινητόδρομου, όλα αυτά τα χρόνια.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Προτίθεσθε να προβείτε, επιτέλους, στην ολοκλήρωση του παραπάνω δημόσιου έργου, ώστε να πάψουν να ταλαιπωρούνται όλοι οι πολίτες που διανύουν την συγκεκριμένη διαδρομή;”

Σχολιάστε