My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Αγαθοπούλου: Στηρίζουμε την Αναγέννηση

Το Σάββατο  17 Οκτωβρίου, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, συναντήθηκε με την ποδοσφαιρική ομάδα Αναγέννηση Πλαγιάς. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν δύο από τα μέλη του ΔΣ, καθώς και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας.

Για τη συνάντηση, η οποία έγινε με αφορμή το γεγονός ότι η Αναγέννηση Πλαγιάς φέτος παίζει για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, όπου εκπροσωπεί ολόκληρο τον νομό Κιλκίς, η κ. Αγαθοπούλου αναφέρει σε δελτίο τύπου που εξέδωσε τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, με 6/7 μέλη του να είναι γυναίκες από το 2011 μέχρι και σήμερα, με πολλή μεθοδικότητα, είχε ως στόχο την άνοδο στις μεγάλες κατηγορίες και έτσι φέτος το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, λόγω των υγειονομικών περιορισμών, θα πρέπει, χωρίς φιλάθλους, να παλέψει σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο.

Πρέπει όμως «να παίξει μπάλα» και εκτός γηπέδου για την οικονομική της επιβίωση! Σε μια δυσμενή οικονομική χρονιά για τις ερασιτεχνικες ομαδες, πρέπει όλοι και ολες να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας μας, αγοράζοντας μια κάρτα διαρκείας, βοηθώντας ως χορηγοί, ακόμη και αναδεικνύοντας την μοναδικότητα αυτής της ομάδας να διοικείται από γυναίκες!

Στο πλαίσιο αυτό, η βουλεύτρια του νομού δεσμεύτηκε να συμβάλλει στην δημοσιότητα της προσπάθειας της ομάδας, αλλά και να συμβάλλει οικονομικά. Μάλιστα, εκτός των επαφών που θα κάνει για την αναζήτηση χορηγών για την ομάδα, ζήτησε από το ΔΣ λαχεία και κάρτες διαρκείας για να τα πουλήσει στους συναδέλφους της βουλευτές!

Στόχος να στηρίξουμε τις ομάδες του τόπου μας όπως και αυτές αντίστοιχα στηρίζουν και προβάλουν τον τόπο μας και ευχόμαστε στην Αναγέννησης Πλαγιας καλή αθλητική χρονιά!

Σχολιάστε