My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Αίτημα επιβίωσης από ΒηματίΖΩ

agathopoulouΗ βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, κατέθεσε ως αναφορά προς τον Προεδρείο της Βουλής για τους υπουργούς Υγείας και Εργασίας το αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», με το οποίο γίνεται έκκληση προς τον ΕΟΠΥΥ να εγκρίνει την άμεση σύναψη σύμβασης για την παροχή υπηρεσιών προς τους ωφελούμενους.

Ο εν λόγω πολύ δραστήριος Σύλλογος Γονέων έχει ιδρύσει και λειτουργεί Μικτό Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία, Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης-ΣΥΔ, ενώ κατέχει Ειδική Πιστοποίηση ως Φορέας Παροχής Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας Ιδιωτικού Τομέα Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα καθώς και Διαχειριστική Επάρκεια Τύπου Β και Γ.

vimatizo-kilkisΤο αίτημα του Συλλόγου για την άμεση συμβατική διασύνδεση με τον ΕΟΠΥΥ είναι αίτημα που άπτεται ευθέως της επιβίωσης και της συνέχισης της λειτουργίας του.Ταυτόχρονα αποτελεί αίτημα πολλών φορέων που λειτουργούν αντίστοιχες δομές, αφού από τη στιγμή που ο ΕΟΠΥΥ σταμάτησε τις συμβάσεις, οι δομές αυτές σε όλη τη χώρα«στραγγαλίστηκαν» και οδηγήθηκαν σε οικονομική ασφυξία και αναστολή λειτουργίας.

Η βουλευτής δήλωσε σχετικά: «Τα άτομα με αναπηρία πληρώνουν βαρύτατο τίμημα εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών επιλογών. Για το ΣΥΡΙΖΑ, η υγεία, η αξιοπρέπεια, η κοινωνική προστασία και τα δικαιώματά των ΑμεΑ αποτελούν βασικές και αδιαπραγμάτευτες προτεραιότητες».

Δελτίο τύπου από Ειρ. Αγαθοπούλου

Σχολιάστε