My Twitter Feed

13 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αίας: Μίνι Βόλεϊ στον Ατέρμονα

Μια πολύ πετυχημένη αθλητική συνάντηση Μίνι Βόλεϊ για τις μικρές αθλητριούλες και τους αθλητές των Ακαδημιών του διοργάνωσε ο Αίας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ατέρμονα.

Τα κατάλληλα διαμορφωμένα γηπεδάκια γέμισαν από τους μελλοντικούς πρωταγωνιστές της ομάδας του Αίαντα αλλά και τις αθλήτριες του Τμήματος Βόλεϊ που λειτουργεί στον Ατέρμονα , υπό των οδηγιών του προπονητή και διοργανωτή της αθλητικής συνάντησης , καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Ανδρέα Αβραμίδη.

Τα 41 αστεράκια ηλικίας Δημοτικού Σχολείου που κατάφεραν να παρευρεθούν, μοιραστήκανε στα γήπεδα και έδειξαν με μεγάλη χαρά όσα έμαθαν τη φετινή χρονιά, απολαμβάνοντας την επικρότηση της προσπάθειάς τους , το χειροκρότημα των γονέων τους που τα συνόδεψαν στον όμορφο και φιλόξενο αθλητικό χώρο του Ατέρμονα, έχοντας την ευκαιρία να δουν τα παιδιά τους σε δράση.

Ως Τμήμα Πετοσφαίρισης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ.Λάζαρο Μεταλλίδη και την οικογένειά του για τη φιλοξενία στο χώρο του Ατέρμονα και τη διάθεση του λεωφορείου για τη δωρεάν μεταφορά των παιδιών και των γονέων.

Σχολιάστε