My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αίας Κιλκίς: Πάει φουλ για τίτλο!

Φωτιά στο πρωτάθλημα έβαλε η ομάδα του Αίαντα μετά τη νίκη επί της Καστοριάς με 3-1 σετ! Πλέον και οι τρεις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα βρίσκονται σε απόλυτη ισοπαλία και όλα θα κριθούν στους δυο τελευταίους αγώνες.

Σε ένα παιχνίδι πλούσιο σε θέαμα και αγωνιστικό παλμό, οι αθλήτριες του Αίαντα μπήκαν φουριόζες και έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους. Με λιγοστά λάθη και με εξαιρετική άμυνα εδάφους αλλά και επιθετικά τελειώματα δεν άφησαν καμία ελπίδα στην ομάδα της Καστοριάς στο 1ο σετ κερδίζοντας με 25-16.

Στο 2ο σετ η ομάδα της Καστοριάς ανέβασε την απόδοση της, πίεσε στο σερβίς και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Αίαντα παίρνοντας το σετ με 24-26.

Τα υπόλοιπα δύο σετ κέρδισε η ομάδα του Αίαντα επιδεικνύοντας μαχητικότητα και ψυχολογία νικητή σε έναν αγώνα πλούσιο σε θέαμα και αγωνιστικό παλμό.

Τα σετ: 25-16, 24-26, 25-20, 25-23

Συνθέσεις:

ΑΙΑΣ Κιλκίς (Σακαλάκη): Καντίδου Δ., Κώστογλου Σ., Κώστογλου Στ., Ναλπαντίδου Χ., Φούρα Ξ., Λαμπριανίδου Κ., Ταντσοπούλου Κ., Εμμανουηλίδου Α., Παπαδοπούλου Σ., Ποπονίδου Χ., Χαλκίδου Δ., Σεχάι Ε.

ΑΠ Καστοριάς (Φωτόπουλος): Ήργη Φ., Παπαδοπούλου Β., Μέλλιου Α., Φωτοπούλου Μ., Ήργη Α., Καλαφατίδου Κ., Τούσκα Α., Δημητριάδη Ό., Καταραχιά Ε., Μυλωνά Μ., Χαλιβίδου Μ., Ζούνη Α. (libero).

*Ζητάμε την στήριξη του φίλαθλου κόσμου της πόλης στον επόμενο εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Ποσειδώνα Βέροιας την Μ. Τετάρτη στις 18:30 στο ΔΑΚ Κιλκίς στην προσπάθεια της ομάδας μας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Σχολιάστε