My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ίντερνετ οπτικών ινών σε Παιονία

internet-pc-001Γρήγορο Ίντερνετ μέσω οπτικής ίνας θα έχουν απ` τα τέλη του ερχόμενου Ιουλίου οι οικισμοί του Δήμου Παιονίας. Αυτό προβλέπεται στη σύμβαση που υπογράφτηκε χθες Τρίτη 3 Μαρτίου στο Δημαρχείο Παιονίας απ` τον Χρ. Γκουντενούδη και ανώτερα στελέχη του ΟΤΕ για συμμετοχή στο πρόγραμμα ευρυζωνικότητας «Rural Broadband”.

Το έργο, που για πρώτη φορά φέρνει το γρήγορο Ίντερνετ στο νομό Κιλκίς, αφορά συγκεκριμένα τη σύνδεση με σύγχρονες και γρήγορες υπηρεσίες Διαδικτύου για αγροτικούς και απομακρυσμένους οικισμούς και πραγματοποιείται μέσω ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα) μεταξύ της «Κοινωνίας της Πληροφορίας» και του Ο.Τ.Ε..

Βάσει του σχεδιασμού του Ο.Τ.Ε. οι οικισμοί του Δήμου Παιονίας στους οποίους θα πραγματοποιηθεί το έργο, το οποίο θα ξεκινήσει στα μέσα Απριλίου, είναι: το Ειρηνικό, η Μεταμόρφωση, το Μικρόδασος, η Πλατανιά, το Αξιοχώρι, ο Λιμνότοπος, η Σιταριά, η Νέα Καβάλα για τη Δ.Ε. Πολυκάστρου, ο Ομαλός, ο Πεντάλοφος, η Κάρπη, η Γερακώνα, η Φιλυριά για τη Δ.Ε. Γουμένισσας, ο Φανός, η Ειδομένη, η Πηγή για τη Δ.Ε. Αξιούπολης, το Πολύπετρο, η Μεσιά και η Τούμπα για τη Δ.Ε. Ευρωπού, ενώ σημειώνεται πως από το δίκτυο θα εξυπηρετούνται και οι περιμετρικοί οικισμοί.

Σχολιάστε