My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Έχει δίκιο η ΠΟΕΔΗΝ…

poedin…o Λοβέρδος και ο Άδωνις μας αξίζει!

Του Παναγιώτη Αντωνογιαννάκη.


Είναι όντως θλιβερό, για ένα θεσμικό φορέα, όπως είναι η ΠΟΕΔΗΝ να συμπλέει μέσω ανακοινώσεων και απεργιακών κινητοποιήσεων, όλο και περισσότερο με την λαϊκίστικη αντίληψη, που υπερβαίνει κάθε όριο θράσους, με τα πάλαι ποτέ κόμματα του καταδικασμένου στην συνείδηση του λαού δικομματισμού, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Η ολομέτωπη επίθεση λοιπόν στην κυβέρνηση και στον υπουργό και τον αν. υπουργό της Υγείας που έχει επιλέξει ως τακτική η ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ, οι χυδαίοι και υβριστικοί χαρακτηρισμοί και τα ψέματα που χρησιμοποιούνται κατά κόρον προκειμένου να «αθωώσουν» πολιτικές που ακολουθήθηκαν στο παρελθόν απαξιώνουν το ρόλο της ομοσπονδίας και την καθιστούν πλήρως αναξιόπιστη.

Οι κινητοποιήσεις της ομοσπονδίας των τελευταίων δύο χρόνων, με τα εφευρετικά χάπενινγκ, έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τα πεπραγμένα της τον καιρό που έκλειναν νοσοκομεία, ή διαπομπεύονταν άνθρωποι για να κερδηθούν ψήφοι υπερσυντηρητικών ή τον καιρό που η υγεία αντιμετωπιζόταν με ωμό και κυνικό τρόπο ως εμπόρευμα και αποτελούσε προνόμιο μόνο, όσων είχαν ασφάλιση και χρήματα.

Δεν μπορεί φυσικά να ισχυριστεί κανείς ότι τώρα η κατάσταση είναι τέλεια. Όμως, σίγουρα η ΠΟΕΔΗΝ αν θέλει να περισώσει λίγο από την αξιοπιστία της, οφείλει να αναγνωρίσει, τις ποιοτικές διαφορές οι οποίες είναι εμφανείς σήμερα, ακόμα και σε συνθήκες δημοσιονομικών προσαρμογών, όπως αυτές που επιβάλλονται από τα μνημόνια.

Σχολιάστε