My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Έχεις καλή ιδέα; Έχεις Leader!

*Ενημερωτικές εκδηλώσεις από την Αναπτυξιακή Κιλκίς.

Έχεις μια καλή επιχειρηματική ιδέα; Θες να ανοίξεις μια νέα επιχείρηση; Θες να εκσυγχρονίσεις, να μεγαλώσεις την υφιστάμενη επιχείρησή σου; Είσαι αγρότης, άνεργος, επιστήμονας, επιχειρηματίας, επαγγελματίας και χρειάζεσαι χρηματοδότηση από ένα πρόγραμμα που “τρέχει” στο Κιλκίς, αξιολογείται από την ΑΝΚΙ και πληρώνεσαι την επιχορήγηση σε μερικές μόνο μέρες;

Έλα την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Επιμελητήριο Κιλκίς ή την Πέμπτη 20 Ιουνίου στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο Πολύκαστρο, στις 7 μ.μ. και μάθε πώς μπορείς κι εσύ να πάρεις …το πακέτο LEADER, το πιο δημοφιλές πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών ιδεών, με δωρεάν χρηματοδότηση επενδύσεων από 50% έως 65%, σε τομείς που περιλαμβάνουν τη μεταποίηση αγροτικών προϊόντων και τις βιοτεχνίες, τον τουρισμό και την εστίαση, το εμπόριο και τις υπηρεσίες, βάσει λίστας συγκεκριμένων ΚΑΔ 2008.

Επιδοτούμενες δαπάνες είναι, μεταξύ άλλων, η κατασκευή ή βελτίωση κτιρίων, η προμήθεια καινούργιων μηχανημάτων και εξοπλισμού, η εξοικονόμηση ενέργειας, η προβολή της επιχείρησης, η πιστοποίηση προϊόντων, η συμβουλευτική υποστήριξη κ.ά. Επιλέξιμη περιοχή εφαρμογής του προγράμματος είναι όλη η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς εκτός της εντός σχεδίου περιοχής της πόλης του Κιλκίς.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά τα γραφεία της εταιρείας (Σόλωνος 13, Κιλκίς), τη διεύθυνση: www.anki.gr και το FB: @anKilkis αλλά και να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 23410 25305. ΑΝΚΙ: @We light up ideas!

Ανακοίνωση από ΑΝΚΙ

Σχολιάστε