My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Έχασαν οι Ελπίδες του Αλέξανδρου

Την ήττα γνώρισε η ομάδα των Ελπίδων μετά από 8 αγωνιστικές, για το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς, με σκορ 0-1 από τον πρωτοπόρο του αντίστοιχου πρωταθλήματος Ηρακλή Αργυρούπολης.

Ένα σκορ που αδικεί την νεανική ομάδα με βάση την εμφάνιση της σε σχέση με τον αντίπαλο ενώ στο 65’ δεν της δόθηκε καταφανέστατο πέναλτι με το οποίο θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει και να είχαμε ένα άλλο αποτέλεσμα. Σε όλη την διάρκεια οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Ελπίδων προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο με ταχύτητα την μπάλα χαμηλά και να δημιουργήσουν ευκαιρίες σε αντίθεση με τον αντίπαλο που επέλεξε το δυνατό – σκληρό παίξιμο και χαμηλό ρυθμό.

Το πρώτο ημίχρονο είχε ένα σουτ του Μπούνζτρα ελάχιστα out ενώ το μοναδικό γκολ που έκρινε το ματς μπήκε στο 55’ όταν από λάθος της άμυνας η μπάλα έφτασε στην περιοχή με τον αντίπαλο επιθετικό να πλασάρει. Στο 59’ κεφάλια του Μπούνζτρα ελάχιστα out ενώ στο 76’ φοβερή απόκρουση του Σιαπκάρη να κρατάει το σκορ, ενώ Τραυματίες αποχώρησαν στο τέλος του παιχνιδιού οι Μαργαριτόπουλος και ο Ζαφειρόπουλος. Επόμενο παιχνίδι για την Β ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς το ερχόμενο Σάββατο στις 15:30 στην Ν. Σάντα με τον τοπικό Ποντιακό σε ένα ακόμη βαθμολογικό ντέρμπι.

Σύνθεση: Σιαπκάρης, Κωνσταντινίδης, Μαργαριτόπουλος, Νικολαΐδης, Πολυχρόνου, Τζιάνας, Αλμπανίδης, Κατσάρας, Ζάλτος( 60’ Δημητριάδης), Μπούνζτρα, Ρεμπετσιώτης(65’ Ζαφειρόπουλος).

Πετυχημένα τα φιλικά στον Ατέρμονα

Σε ένα ωραίο αθλητικό περιβάλλον όπως είναι αυτό του Ατέρμονα, ήταν επόμενο και λογικό να είναι πετυχημένο κ γιορτινό το κλίμα των παιδικών ποδοσφαιρικών συναντήσεων.

Μικροί ποδοσφαιριστές, οι προπονητές τους, γονείς αλλά και απλοί θεατές απόλαυσαν ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα.

Από την πλευρά της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς πήραν μέρος στην Κατηγορία Κ 8 τα Τμήματα «Μπάρτσα», «Πόρτο», «Παρί» και στην Κατηγορία Κ 10 το Τμήμα «Γιούβε» .

Στην Κατηγορία Κ 14 οι ποδοσφαιριστές του Τμήματος «Ρεάλ» εκμεταλλευόμενοι το ρεπό τους στην ΕΠΣΜ, αγωνίστηκαν με το αντίστοιχο τμήμα της ΑΠΕ Λαγκαδά. Υπό τις οδηγίες του κ. Νίκου Μούρου επικράτησαν με σκορ 2-1(με σκόρες τους Ηρακλή Μακάριο και Σεχάι Αλέξανδρο) παίζοντας ένα ελκυστικό για τους θεατές ποδόσφαιρο.

Σχολιάστε