My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

«Έφυγε» στα 99 ο Κων. Μητσοτάκης

*Συλλυπητήριες δηλώσεις.

Απεβίωσε σήμερα Δευτέρα τα ξημερώματα, σε ηλικία 99 ετών, ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Σε ανακοίνωσή της η οικογένειά του αναφέρει: «Σήμερα στη 01:00 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έφυγε από τη ζωή, περιστοιχισμένος από τους ανθρώπους που αγαπούσε και τον αγαπούσαν».

Στις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης, στη Μητρόπολη Αθηνών, η εξόδιος ακολουθία, ενώ η ταφή το απόγευμα της Πέμπτης στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Χανιά.

Το αντίο του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook μια παιδική του φωτογραφία με τον πατέρα του με τη λεζάντα: «Σε ευχαριστώ για όλα».

Διαβάστε τη συνέχεια

Συλλυπητήριες δηλώσεις για το θάνατο του πρώην πρωθυπουργού και επιτίμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη:

Από τον Γ. Γεωργαντά:

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπήρξε μια ισχυρή πολιτική προσωπικότητα που σφράγισε ανεξίτηλα την πολιτική ζωή της χώρας στη Μεταπολεμική Περίοδο. Υπέρμαχος των μεγάλων μεταρρυθμίσεων, οραματιστής και πιστός στα δημοκρατικά ιδεώδη μαχόταν μια ζωή ενάντια στο λαϊκισμό. Συνέβαλε σημαντικά στην παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια και παρέμεινε μέχρι τέλους πιστός οπαδός της Ευρωπαϊκής Ιδέας. Ενέπνευσε για το ήθος, τη συνέπεια και την αξιοπρέπειά του και θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας για την πολιτική αλήθειας που άσκησε και για το αίσθημα πατριωτικής ευθύνης που τον διακατείχε. Η πολιτική του παρακαταθήκη πρέπει να είναι για όλους μας η αλήθεια και η υπευθυνότητα κόντρα στο ψέμα και το λαϊκισμό.

Από τον Αν. Καζαντζίδη:

Στον ΠΡΟΕΔΡΟ της ΝΔ κ. ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και στους Οικείους του αποθανόντος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

Aς είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Από τον Απόστολο Τζιτζικώστα:

Η Ελλάδα αποχαιρετά σήμερα τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ένα μεγάλο ηγέτη, μια εμβληματική πολιτική φυσιογνωμία που έβλεπε πάντα μπροστά από την εποχή του. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπήρξε ένας διορατικός και τολμηρός πολιτικός, που υπερασπιζόταν με ειλικρίνεια και θάρρος τις πολιτικές του επιλογές. Ευρωπαϊστής και βαθύτατα δημοκράτης, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν η φωνή της συναίνεσης και της εθνικής συνεννόησης σε εποχές δύσκολες για τη χώρα. Με το θάνατό του κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο της μεταπολεμικής πολιτικής ιστορίας του τόπου.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

 

Σχολιάστε