My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

“Έφυγε” ο Σοφοκλής Μουλλάς

Ένας παλαίμαχος συνεταιριστής του αγροτικού χώρου, ο Σοφοκλής Μουλλάς, έφυγε από τη ζωή αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στη τοπική κοινωνία του Κιλκίς.

Υπήρξε εν ζωή ένας από τους πρώτους αγροτοσυνδικαλιστές του νομού μας, με σειρά ετών στη θέση του προέδρου της πρώην Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Κιλκίς, σε καιρούς θυελλώδεις για το συνεταιριστικό κίνημα.

υλλυπητήριο μήνυμα Γ. Γεωργαντά για τον θάνατο του Σοφοκλή Μουλλά

Συλλυπητήρια

Ο Γιώργος Γεωργαντάς

Ο Σοφοκλής Μουλλάς αποτέλεσε για πάρα πολλά χρόνια έναν ακάματο εργάτη των αγροτικών ζητημάτων μέσα από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιλκίς την οποία υπηρέτησε συνεχόμενα ως Πρόεδρος. Η γνώση του και η εμπειρία του επί των ζητημάτων αυτών , τον καθιέρωσε ως ένα στέλεχος πανελλήνιας εμβέλειας.

Με αντίστοιχο ζήλο και εργατικότητα καθιερώθηκε και στην τοπική αυτοδιοίκηση , την οποία επίσης υπηρέτησε για πολλά χρόνια με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Η συνολική του προσφορά έχει καταγραφεί στη συνείδηση όλων των Κιλκισιωτών και αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για όλους μας.

Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του.

Αιωνία η μνήμη του.

Η ΝΟΔΕ Κιλκίς

Για την απώλεια του ΣΟΦΟΚΛΗ ΜΟΥΛΛΑ τέως Προέδρου της Ενώσεως Αγροτικών Συενεταιρισμών Νομού Κιλκίς εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας στους οικείους, τους συγγενείς και φίλους του.

Ο εκλιπών υπήρξε προσωπικότητα πολυσχιδής και συνέβαλε τα μέγιστα για την ανάπτυξη του συνεταιρίζεσθε τόσο στο Νομό Κιλκίς όσο και στην χώρα μας γενικότερα.

Με όραμα και πίστη στον ευλογημένο τόπο μας προσπάθησε και πέτυχε πολλά προσφέροντας στην κοινωνία και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και την πρόοδο του έχοντας πάντοτε στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Για το λόγο αυτό εισέπραξε τον σεβασμό και την αναγνώριση όλων μας και ο θάνατος του θα μας στερήσει όχι μόνο την παρουσία του αλλά και την γνώση, την εμπειρία και την φιλία του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Αιώνια η μνήμη του.

Σχολιάστε