My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έφυγε ο Κιλκισιώτης Τρ. Δραβαλιάρης

Βαθιά συγκίνηση στη δημοσιογραφική οικογένεια προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Κιλκισιώτη στην καταγωγή γνωστού δημοσιογράφου, Τριαντάφυλλου Δραβαλιάρη.

dravaliaris-001Αγωνιστής στα χρόνια της Μεταπολίτευσης, γενικός γραμματέας της ΕΦΕΕ, επικεφαλής της Πανσπουδαστικής, προσωπικότητα στον χώρο της δημοσιογραφίας, ο Τριαντάφυλλος Δραβαλιάρης έφυγε από τη ζωή σήμερα Πέμπτη 23 Οκτωβρίου, μετά από σκληρή μάχη τριών χρόνων με τον καρκίνο.

Ο Τριαντάφυλλος γεννήθηκε στο Κιλκίς το 1955. Η Μεταπολίτευση τον βρήκε φοιτητή στην Πάντειο. Συμμετείχε δραστήρια στο φοιτητικό κίνημα της εποχής του και από το 1977 έως το 1985 διετέλεσε γενικός γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΦΕΕ, ως επικεφαλής της ισχυρότερης συνδικαλιστικής παράταξης της εποχής, της Πανσπουδαστικής.

Εργάστηκε ως πολιτικός συντάκτης στις εφημερίδες «Ριζοσπάστης» και «Αυγή», ως σύμβουλος έκδοσης στην εφημερίδα «Εξουσία» και ως διευθυντής στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «902 Αριστερά στα FM» και «Planet». Για έναν χρόνο υπήρξε διευθυντής σύνταξης στην εφημερίδα «Έθνος» ενώ, από το 2001 και μετά, εργάστηκε ως διευθυντής σύνταξης στην εφημερίδα «Ημερησία».

Υπήρξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Ήταν πατέρας τριών παιδιών.

Σχολιάστε