My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

“Έφυγε” ο Θωμάς Παπαχρήστου

*Συλλυπητήριο ΔΕΕΠ Κιλκίς.

Θλίψη και πένθος σκόρπισε στη τοπική κοινωνία της Αξιούπολης και του νομού Κιλκίς γενικότερα, η είδηση του θανάτου του Θωμά Παπαχρήστου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Τρίτη 12 Μαΐου, αντιμετωπίζοντας εδώ και πολύ καιρό σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο Θωμάς Παπαχρήστου υπήρξε ενεργό μέλος της κοινωνίας της γεννέτειράς του Αξιούπολης, προσφέροντας σ` αυτήν αλλά και στα κοινά όλου του νομού από διάφορα μετερίζια, προεξάρχοντος αυτού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, διατελώντας επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Αξιούπολης με τη στήριξη της ΝΔ, της οποίας ήταν στέλεχος.

Η ΔΕΕΠ Κιλκίς

Για το θάνατό του, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς, Μηνάς Παπαδόπουλος, εξέδωσε την ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση:

“Για την απώλεια του ΘΩΜΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ, εκφράζουμε ως Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Ν. Κιλκίς της ΝΔ τα θερμότατα συλλυπητήρια μας στους οικείους του, τους συγγενείς και φίλους του.

Ο αιφνίδιος θάνατος του προσωπικού μου φίλου και συναγωνιστή στα δύσκολα χρόνια της δεκαετίας του ΄80 σκόρπισε θλίψη και οδύνη σε όλη την μικρή μας κοινωνία. Ο χαμός ενός τόσο ικανού ανθρώπου αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό πίσω του.

Από τα νεανικά του χρόνια υπηρέτησε άδολα και ανιδιοτελώς την μεγάλη μας Παράταξη προσφέροντας και βάζοντας το λιθαράκι του ως απλός στρατιώτης πάντοτε για το καλό της ΝΔ.

Με πίστη και αγάπη για τον τόπο μας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά (στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης) για να προσφέρει και αυτός με όλες του τις δυνάμεις για να πάει επιτέλους μπροστά ο γενέθλιος τόπος του, η αγαπημένη του Αξιούπολη, αλλά και ο νομός Κιλκίς γενικότερα.

Δυναμικός και υπεύθυνος κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες για να διασφαλίσει συνθήκες καλύτερης ζωής για τις επόμενες γενιές, τα νέα παιδιά.

H αγάπη της κοινωνίας μας θα τον συντροφεύει στο τελευταίο του ταξίδι.

Καλό Παράδεισο φίλε Θωμά.”

Σχολιάστε