My Twitter Feed

7 Απριλίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέα υπηρεσία από το Δήμο Παιονίας -

Τετάρτη, 7 Απριλίου, 2021

Διαμαρτυρία ΕΛΜΕ – διδασκόντων -

Τετάρτη, 7 Απριλίου, 2021

Εκσυγχρονισμός του γηπέδου Πολυκάστρου -

Τετάρτη, 7 Απριλίου, 2021

Kινητοποιήσεις για την Ημέρα Υγείας -

Τετάρτη, 7 Απριλίου, 2021

Συλλογή τροφίμων στην Αξιούπολη -

Τρίτη, 6 Απριλίου, 2021

Ιός: Επέλαση αμείωτης έντασης! -

Τρίτη, 6 Απριλίου, 2021

“Να συνετισθεί η διοίκηση του ΓΝΚ” -

Τρίτη, 6 Απριλίου, 2021

Εστίαση στον καιρό της παΝΔημίας -

Τρίτη, 6 Απριλίου, 2021

Έφυγε ο εκ Κιλκίς γιατρός Κ. Τσιτουρίδης

Έφυγε χθες Τρίτη σε ηλικία 63 ετών μετά από επιπλοκές του κορονοϊού, ο γιατρός της Θεσσαλονίκης, που γεννήθηκε στο Κιλκίς, Κώστας Τσιτουρίδης, ο οποίος νοσηλεύονταν στο ΑΧΕΠΑ.

Ο Κώστας Τσιτουρίδης ήταν ακτινολόγος, ενώ είχε διατελέσει διευθυντής στο Ακτινολογικό του νοσοκομείου “Άγιος Παύλος”, διοικητής στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς” καθώς και διοικητής στην 4η ΥΠΕ Μακεδονίας-Θράκης.

Διετέλεσε επίσης δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό της Χρύσας Αράπογλου το 2006-2010, ενώ υπήρξε υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Μάρκου Μπόλαρη, όπως και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Σπύρο Βούγια στις τελευταίες εκλογές.

Εκτός από πλούσιο επιστημονικό και επαγγελματικό έργο είχε να επιδείξει και σπουδαία κοινωνική προσφορά. Γεννήθηκε το 1958 στο Κιλκίς. Σπούδασε Ιατρική στη Ρώμη και πήρε ειδικότητα Ακτινοδιαγνώστη στο Ακτινολογικό εργαστήριο του Α.Π.Θ., στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Έκανε Διδακτορική Διατριβή στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Ήταν παντρεμένος και είχε μια κόρη.

Σχολιάστε