My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έφυγε ο γιος του Ντ. Τριαρίδη

Ο Θανάσης Τριαρίδης

Ο Θανάσης Τριαρίδης

Έφυγε πρόωρα από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου ύστερα από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο, ο γιατρός του Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου, Θανάσης Τριαρίδης, ο μεγαλύτερος γιος του πρώην υπουργού Ντίνου Τριαρίδη.

Ο Θανάσης έσβησε στα 45 του χρόνια, ενάμιση περίπου χρόνο μετά το θάνατο του πατέρα του, αφήνοντας πίσω του τη σύντροφό του και δύο μικρά παιδιά. Πάλεψε σκληρά, για να νικήσει τους πολλούς καρκίνους που τον χτύπησαν την τελευταία δεκαετία, αλλά ο εξασθενημένος οργανισμός του δεν άντεξε περισσότερο.

Για την προσωπικότητα του Θανάση και τον αγώνα που έδωσε όλα αυτά τα χρόνια, για να κρατηθεί στη ζωή, έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook η εξαδέλφη του, Αγγελική Τριαρίδου:

“Το παιδί με το σπινθηροβόλο πνεύμα, ο γοητευτικός Λούης των νεανικών μας χρόνων, ο αγωνιστής γιατρός του Θεαγένειου (ο καλύτερος γιατρός του κόσμου, όπως έλεγαν όλοι οι ασθενείς του), που έβγαινε από τη χημειοθεραπεία που έκανε και έμπαινε κατευθείαν στο χειρουργείο, για να χειρουργήσει και να βοηθήσει τους άλλους καρκινοπαθείς, το πιο καλό και πιο αγαπητό παιδί του κόσμου, έφυγε σήμερα από κοντά μας. Πολύ νωρίς, πολύ άδικα, πολύ βασανιστικά…

Για τους εκατοντάδες ανθρώπους που τον γνώρισαν και τον αγάπησαν η στάση του απέναντι στη μοίρα και ο αγώνας του απέναντι στην αρρώστια έγιναν φωτεινό παράδειγμα θάρρους και ελπίδας”, αναφέρει μεταξύ άλλων.

Στην ηλεκτρονική έκδοση της “Παράλλαξης” ο Γιώργος Τούλας, που γνώριζε τον Θ. Τριαρίδη από τα μαθητικά χρόνια, γράφει ότι “για όσους τον γνώρισαν από την Ιατρική ο Θανάσης ήταν η ουσία του όρκου του Ιπποκράτη. Για όσους τον ξέραμε από παιδιά ήταν η πεμπτουσία του σπινθηροβόλου πνεύματος, του ιδανικού φίλου των παιδικών χρόνων, για να ανακαλύψεις τον κόσμο. Ο Θανάσης Τριαρίδης δεν μένει πια εδώ. Πέντε μήνες μετά τον πατέρα του Ντίνο ανέβηκε στους ουρανούς”.

Πηγή: makthes.gr – Φωτό: karfitsa.gr

Σχόλια
One Response to “Έφυγε ο γιος του Ντ. Τριαρίδη”
  1. Ο/Η HELLAS λέει:

    ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΝΕΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ. ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΚΡΙΜΑ.

Σχολιάστε