My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έφυγε η “Κική της Τέχνης”

Λίγες μόλις μέρες μετά την τιμητική εκδήλωση στο πρόσωπό της, έφυγε από κοντά μας μια σπουδαία σπουδαία προσωπικότητα της τοπικής κοινωνίας του Κιλκίς, η Κική Παπαδοπούλου Πάγκου.

Η “Κική της Τέχνης” άφησε τη τελευταία της πνοή χθες Δευτέρα 16 Απριλίου 2018, ενώ σήμερα Τρίτη στις 11 πμ θα ψαλλεί η εξώδιος ακολουθία στη Μητρόπολη Κιλκίς.

Η εκλιπούσα υπηρέτησε την “Τέχνη” του Κιλκίς από τη θέση της προέδρου επί 26 χρόνια, προσφέροντας τα μέγιστα στην πολιτιστική ανάδειξη του τόπου μας.

Σημαντικές παρεμβάσεις του συλλόγου στα πολιτιστικά δρώμενα με τη δική της καθοριστική συμβολή θεωρούνται η δημιουργία της Πινακοθήκης της ΤΕΧΝΗΣ στο Μεταλλικό, η διοργάνωση του Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού», η Θεατρική Ομάδα του συλλόγου, αλλά και οι χιλιάδες εκδηλώσεις για  τον πολιτισμό, την ιστορία, τη κοινωνία κλπ, καθώς και οι εκατοντάδες εκθέσεις, που διοργανώθηκαν στα γραφεία του φορέα.

Η γιατρός στο επάγγελμα Κική Παπαδοπούλου – Πάγκου ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της ΤΕΧΝΗΣ από τον Ιανουάριο του 1980, ενώ από το 1991 την υπηρέτησε από τη θέση της προέδρου. Σίγουρα, η απώλειά της αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στο χώρο του πολιτισμού.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και στην οικογένειά της.

 

Σχολιάστε