My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έτοιμος ο Αλέξανδρος Κιλκίς

alexandros-kilkisΌλα είναι έτοιμα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρική περιόδου. Ήδη οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και πραγματοποιούνται καθημερινά κατά τις ώρες 10:00-22:00 στις εγκαταστάσεις του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣSports Center. Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των  μαθημάτων-προπονήσεων όλων των τμημάτων.

ΣΤΙΣ ΄΄ΧΡΥΣΕΣ΄΄ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Η πρόσφατη διάκριση της Ακαδημίας στις ΧΡΥΣΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ , σύμφωνα με τα αυστηρά κριτήρια του ΠρογράμματοςGrassroots της UEFA, αποτελεί αναμφισβήτητα μια τεράστια επιτυχία και επιβράβευση των ιθυνόντων της Ακαδημίας για το επίπεδο των άρτιων εγκαταστάσεων, του εκπαιδευτικού προσωπικού αλλά και της εν γένει παρεχόμενης ποδοσφαιρικής και όχι μόνο παιδείας στους αθλητές της.

Η τελευταία αυτή επιτυχία βέβαια ‘’υπαγορεύει’’ ακόμη μεγαλύτερη οργάνωση και ποιοτική αναβάθμιση κατά τη διάρκεια του προπονητικού μακρόκυκλου στο σύνολό του και σε όλες τις ηλικιακές  βαθμίδες (μικρότερα αριθμητικά τμήματα, περισσότερες προπονήσεις κλπ).

ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΘΕΡΜΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΉ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΑΟΚ

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά η Ακαδημία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ υποστηρίζει αμοιβαία μια αγαστή συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτή συνίσταται  σε θέματα που αφορούν την οργάνωση των Τμημάτων Υποδομής, την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων προπόνησης, τη συμμετοχή σε ημερίδες και Camps και τη διοργάνωση ημερίδων.

Φυσικά στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας εντάσσεται και η  ανάδειξη ταλέντων. Έτσι , και οι δυο πλευρές ευελπιστούν ότι μετά τους Γιάννη Τσολακίδη (επαγγελματίας) στην Κ20, Κωνσταντίνο  Μπαλωμένο στην Κ13 και  Συμεωνίδη Αναστάσιο στην  Κ11 θα υπάρξουν και άλλοι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Αλέξανδρου που θα μεταγραφούν στα Τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σχολιάστε