My Twitter Feed

24 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Επίθεση στο ΙΧ της Αγαθοπούλου!

agathopoulou.1jpg

“Δεν φοβίζουν κανέναν – έρχεται η ελπίδα και η δημοκρατία”, δηλώνει η κ. Αγαθοπούλου.

Άγνωστος ή άγνωστοι μέχρι στιγμής τραμπούκοι έδρασαν χθες (Τρίτη) τη νύχτα στο Κιλκίς σπάζοντας τα τσάμια του αυτοκινήτου της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνης Αγαθοπούλου!

Ο (οι) δράστης (ες) άφησαν και σημείωμα καρφωμένο με κατσαβίδι στο αυτοκίνητο, το οποίο έγραφε “ο νομός Κιλκίς δεν σου ανήκει – κάνε πίσω” με γράμματα κομμένα από έντυπο!

Ήδη για το γεγονός, ανάλογο του οποίου είχαμε να ζήσουμε πολλές δεκαετίες σε προεκλογική περίοδο στο Κιλκίς, έγιναν από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ οι δέουσες καταγγελίες στην Αστυνομία, στην οποία κατέθεσε και η ίδια η κ. Αγαθοπούλου, ενώ αναμένονται και σχετικές ανακοινώσεις από πλευράς κομματικής οργάνωσης.

Δήλωση Αγαθοπούλου

agathopoulouΗ υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Από όπου και αν προέρχεται το  χθεσινοβραδινό θρασύδειλο χτύπημα στο αυτοκίνητό μου, καθώς και το γελοίο στην ουσία του και κατάπτυστο σημείωμα που με προτρέπει «κάνε πίσω, ο νομός δεν σου ανήκει», δεν μπορεί να φοβίσει, ούτε να εκβιάσει κανέναν.

Ούτε βέβαια εμένα αλλά πολύ περισσότερο κανέναν συμπολίτη μου που έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα στη ζωή και στα πολιτικά πράγματα της πατρίδας μας.

Παρά την αγριότητα που αναδύει το καρφωμένο με κατσαβίδι μήνυμα, ο κόσμος του Κιλκίς δεν εκβιάζεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άνθρωποί του, τα μέλη, οι βουλευτές και ο Πρόεδρος έρχονται για να ενώσουν και όχι για να διχάσουν τις τοπικές κοινωνίες και τη χώρα ολόκληρη, κάτι που είναι πια κοινώς αποδεκτό και προφανώς τρομάζει κάποιους. Ο φόβος άλλαξε στρατόπεδο.

Όχι μόνο δεν μας πτοούν οι ενέργειες αυτές, όχι μόνο δεν μας τρομοκρατούν, αλλά τώρα πιο πολύ από ποτέ, με σιγουριά και με χαμόγελο στα πρόσωπα θα δώσουμε τη μάχη μέχρι την ώρα της ανατροπής, από την οποία μας χωρίζουν πια μόνο λίγες μέρες.

Μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, σε λίγες μέρες έρχεται και η Ελπίδα και η Δημοκρατία!”

 

Σχολιάστε