My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έρχεται η Φ. Γεννηματά στο Κιλκίς

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, έρχεται στο Κιλκίς μεθαύριο Παρασκευή, για να ξεκινήσει έτσι εντυπωσιακά η προεκλογική καμπάνια του κόμματος στο νομό μας, ενόψει της κρίσιμης εκλογικής μάχης της 20ης Σεπτεμβρίου.

fraggidis-gennimata

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΙΛΚΙΣ24, η κ. Γεννηματά θα μιλήσει το απόγευμα της Παρασκευής σε συγκέντρωση μελών και φίλων της συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, σε χώρο και ώρα που δεν ορίστηκαν ακόμα.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι διεργασίες για την συγκρότηση του συνδυασμού, με ενδεχόμενο να καθυστερήσει η ανακοίνωση της πλήρους σύνθεσής του μέχρι την ερχόμενη Κυριακή το αργότερο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ για την κατάρτηση των ψηφοδελτίων σε πανελλαδικό επίπεδο.

Πάντως, του συνδυασμού στο Κιλκίς θα ηγείται ο πρώην βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης, ενώ από πλευράς ΠΑΣΟΚ υποψήφιοι θα είναι επίσης, ο Σάββας Τσολάκης κι η Τασούλα Περπερίδου (απ` την Αξιούπολη). Όσο για τη ΔΗΜΑΡ, θα συμμετάσχει κατά πάσα πιθανότητα με δυο υποψήφιους, που αν τελικά γίνουν ένας, θα μπει στο ψηφοδέλτιο και 4ος υποψήφιος απ` το ΠΑΣΟΚ, αφού έχει ήδη εκδηλωθεί σχετικό ενδιαφέρον.

Για τη ΔΗΜΑΡ να σημειωθεί ότι σε επίπεδο Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς διατυπώθηκαν αρκετές διαφωνίες για τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, χωρίς όμως να υποβληθούν παραιτήσεις.

Σχολιάστε