My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

«Έργων Διάκρισις» στη Παιονία

Για τρίτη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε φέτος  η εκδήλωση του Δήμου Παιονίας «Έργων Διάκρισις», με επιβράβευση προσωπικοτήτων φορέων για την δράση τους στους τομείς της επιχειρηματικότητας, του εθελοντισμού, του αθλητισμού, του πνεύματος και της τέχνης.

Βραβεύθηκαν κατά σειρά εμφάνισης οι:

  • Παναγιώτης Αποστόλου, εκπαιδευτικός,
  • Χρυσούλα Γκουντενούδη, ολυμπιονίκης,
  • Χρήστος Αϊδαρίνης, οινοποιός,
  • Αθανάσιος Τσιλικούδης, υποστράτηγος ε.α.,
  • Γιώργος Ναλμπάντης επιχειρηματίας,
  • Μαρία Σένου, φοιτήτρια νομικής,
  • Κυριάκος Τσορλίνης, εκπρόσωπος Συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων,
  • Πέτρος Σιδηρόπουλος, ιδρυτής Μουσείου Μεταμόρφωσης και
  • Μικρασιατικός Σύλλογος Πολυκάστρου & περιχώρων.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 3 Μαρτίου στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Πολυκάστρου, σχεδιάστηκε και παρουσιάστηκε από την πολιτισμική διαχειρίστρια Αλεξία Ιωαννίδου με έμφαση στη μαθητιώσα νεολαία και στην Ελληνικότητα της Μακεδονίας, ενώ το οπτικοακουστικό υλικό που προβλήθηκε ήταν παραγωγή του φωτογράφου-βιντεογράφου Σωκράτη Μουρατίδη.

Πλαισιώθηκε από πλούσιο μουσικό πρόγραμμα σε συνεργασία με τους συνεργαζόμενους μουσικούς του Δημοτικού Ωδείου  Λία Σαραντοπούλου (μαέστρο της Δημοτικής χορωδίας και καθηγήτρια πιάνου και θεωρητικών), Μανώλη Γιαννακίδη (καθηγητή αρμονίου), Αντώνη Ζώρα (καθηγητή παραδοσιακού κλαρίνου), Κλεόδημο Δελήπαλτα και Μυροφόρα Αντωνιάδου (καθηγήτρια πιάνου και θεωρητικών) αλλά και τους χορωδούς της Δημοτικής Χορωδίας.

 

 

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός από το Δήμαρχο Παιονίας κ. Γκουντενούδη, οι Βουλευτές Κιλκίς κ.κ. Παραστατίδης και Γεωργαντάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας κ. Παπαδόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Παιονίας κ.κ. Ευθυμιάδης, Παμποράκης και Φράγκος, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Σιωνίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Συμεωνίδης, Μπερμπερίδου, Αδαμόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Ανθρακίδης, η περιφερειακή σύμβουλος Κιλκίς κ. Καραμισάκη, ο διευθυντής του Δήμου κ. Καπνόπουλος ο Ταξίαρχος κ. Ναλμπάντης, ο υποδιοικητής Ταξιαρχίας κ. Βαρελάς, ο διευθυντής Επιμελητηρίου κ. Ηλιάδης και ο Πρόεδρος εφέδρων αξιωματικών κ. Παπανικολάου.

Σχολιάστε