My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Έργα 3 εκ. σε Κιλκίς με LEADER

Η Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος LEADER (Ε.Δ.Π.) της Ο.Τ.Δ. «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», σύμφωνα με την υπ. αριθ. 27/22-5-2014 απόφασή της και τα αποτελέσματα του δειγματοληπτικού διοικητικού ελέγχου της ΕΥΕ ΠΑΑ Ανταγωνιστικότητα, ανακοινώνει τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των επενδυτικών σχεδίων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της 3ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER – Άξονας 4 του ΠΑΑ. 

leader puzzleΥποβλήθηκαν συνολικά τριάντα (30) επενδυτικά σχέδια συνολικού αιτούμενου προϋπολογισμού 4.279.426,53 € με αντίστοιχη αιτούμενη δημόσια δαπάνη 2.785.795,30 €. Από αυτά επτά (7) δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις ένταξης σύμφωνα με τα κριτήρια επιλεξιμότητας της προκήρυξης. Οι υποψήφιοι αυτοί έχουν δικαίωμα υποβολής εκ νέου φακέλου υποψηφιότητας, στην επικείμενη τον Ιούνιο νέα και τελευταία προκήρυξη του τοπικού προγράμματος LEADER.

Ο συνολικός προϋπολογισμός των εγκεκριμένων και επιλαχόντων επενδυτικών σχεδίων που πληρούσαν τις προϋποθέσεις ένταξης, αξιολογήθηκαν και κατατάχθηκαν κατά φθίνουσα σειρά με βάση τη βαθμολογία τους, ανέρχεται στο ποσό των 3.049.292,98€. Εξ αυτών τα επιλαχόντα επενδυτικά σχέδια αναμένεται να εγκριθούν και ενταχθούν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταφοράς πιστώσεων και της σχετικής έγκρισης από την ΕΥΕ ΠΑΑ Ανταγωνιστικότητα.

Από τα σχέδια αυτά, επτά αφορούν ιδιωτικές επενδύσεις, επτά του δήμου Κιλκίς, τρία του Επιμελητηρίου Κιλκίς, δύο αθλητικών συλλόγων, τρία πολιτιστικών συλλόγων και ένα του ΕΛΓΟ Δήμητρα. Η Δημόσια Δαπάνη των έργων θα καταβληθεί από το Ελληνικό Δημόσιο (Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων) και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Σημειώνεται ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν ένσταση κατά της παραπάνω απόφασης της Ε.Δ.Π. η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Κιλκίς: www.anki.gr.

Πληροφορίες:   Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Συντονιστής προγράμματος LEADER

Σχολιάστε