My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έργα 256 χιλ. στη ΔΕ Γουμένισσας -

Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου, 2022

Γεωργαντάς: Αρχή για τα αντιιικά -

Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου, 2022

Κιλτίδης: Ας σοβαρευτούμε! -

Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου, 2022

Έργα 280 χιλ. στη ΔΕ Πολυκάστρου -

Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου, 2022

Ο ιός επιμένει σε υψηλά επίπεδα -

Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου, 2022

Ο απολογισμός της Αντιπεριφέρειας -

Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου, 2022

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο Κιλκίς -

Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου, 2022

Κιλκίς:Διαμαρτυρία λεωφορειούχων -

Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου, 2022

Έργα 256 χιλ. στη ΔΕ Γουμένισσας

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 256 χιλ. ευρώ δημοπρατήθηκαν στη ΔΕ Γουμένισσας. Αναλυτικά, τα έργα που αφορούν αναπλάσεις δημοτικών χώρων (144 χιλ. ευρώ) και την οδοποιϊα (112,5 χιλ. ευρώ) είναι τα εξής:

“Παίονες” Γουμένισσας

Αναπλάσεις – διαμορφώσεις

  1. Γουμένισσα

Στην Γουμένισσα θα γίνουν εργασίες εκσκαφών-σκυροδέτησης-κρασπέδωσης επί της οδού Εθ. Αντιστάσεως και απέναντι από τα γραφεία της πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης   για την κατασκευή νέου πεζοδρομίου. Επίσης στην πλατεία της Γουμένισσας θα γίνουν εργασίες αποξήλωσης υφιστάμενου παλαιού πεζοδρομίου   επί του ΟΤ129, κατασκευή νέου με επιστρώσεις και τοποθέτηση τριών (3) φωτιστικών ιδίου τύπου με τα υφιστάμενα. Επίσης θα γίνουν εργασίες  αποξήλωσης και επίστρωσης με κυβόλιθους   από γρανίτη για επίτευξη αντιολισθηρής επιφάνειας στα στενά επί της Βενιζέλου.

  1. Στάθη

Στο Στάθη θα γίνουν εργασίες εκσκαφών- κρασπέδωσης-τσιμεντόστρωσης για την κατασκευή πεζοδρομίο από την πρώτη είσοδο του χωριού για μήκους 223,00 μέτρων.

  1. Γερακώνα

Στην Γερακώνα θα γίνουν εργασίες εκσκαφών- κρασπέδωσης-τσιμεντόστρωσης για την κατασκευή πεζοδρομίου πλάτους   από την είσοδο του χωριού για μήκους 200  μέτρων   και κρασπέδωση για την σωστή διαμόρφωση της οικοδομικής γραμμής για μήκος 40μ  στην παράπλευρη είσοδο & έξοδο στο όριο του οικισμού.

  1. Καστανερή

Στην Καστανερή θα γίνουν εργασίες πλακόστρωσης με χονδρόπλακες ακανόνιστες σε σκάλα από σκυρόδεμα που συνδέει κάθετα τους κεντρικούς δρόμους του οικισμού και αποκατάσταση λιθοδομής στα πλαϊνά της σκάλας.

  1. Γρίβα

Στην Γρίβα θα κατασκευαστεί στον αθλητικό χώρο εκτός σχεδίου δόμησης πλησίον του γηπέδου ποδοσφαίρου υπαίθριο γήπεδο μπάσκετ εξωτερικών διαστάσεων 26μ/15μ σύμφωνα με τις προδιαγραφές της γενικής γραμματείας αθλητισμού και θα αποξηλωθούν και θα επανατοποθετηθούν οι υφιστάμενες μπασκέτες.

Έργα οδοποιίας

  1. Γουμένισσα

Στην Γουμένισσα θα γίνουν εργασίες εκσκαφών, αποξηλώσεων, κρασπεδώσεων και ασφαλτοστρώσεων στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου,   στην οδό Γιαννιτσών και στην οδό Καραπάνου. Θα γίνει επίσης αποκατάσταση κατεστραμμένων ασφαλτικών επιφανειών επί της Γρ. Γκίγκερη και σε διάφορα σημεία στον οδικό ιστό της πόλης της Γουμένισσας.

  1. Στάθη

Στο Στάθη θα γίνουν εργασίες εκσκαφών- κρασπέδωσης-τσιμεντόστρωσης για την κατασκευή πεζοδρομίου βόρεια των ΟΤ22-ΟΤ23-ΟΤ25 για μήκους 160,00 μέτρων.

  1. Γρίβα

Στην Γρίβα θα γίνουν εργασίες ασφαλτικών για την αποκατάσταση των φθαρμένων υφιστάμενων τσιμεντοστρωμένων δρόμων,   εργασίες εκσκαφών- τσιμεντόστρωσης για την κατασκευή νέου πεζοδρόμου μεταξύ των ΟΤ140 και ΟΤ143 και αποκατάσταση τσιμεντοστρωμένου δρόμου που έχει υποστεί καθίζηση βόρεια του ΟΤ 84 με την κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης.

Σχολιάστε