My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ένταση με ΧΑ στην ορκωμοσία

tzitzikostas_Teleti_orkomosias_Perifereia_K_Makedonias_3Τη βούληση του να λειτουργήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο ως “ένα ισχυρό και αποφασιστικό όργανο δημοκρατικής έκφρασης της κοινωνίας, ένα πεδίο δημιουργικής σύνθεσης ιδεών, με θετικές προτάσεις, με εποικοδομητική κριτική, με συλλογικότητα στη λήψη των αποφάσεων”, δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά την τελετή ορκωμοσίας, που έγινε στο προαύλιο της Περιφέρειας.

“Μαγικές λύσεις και έτοιμες συνταγές επιτυχίας ούτε υπήρχαν, ούτε θα υπάρξουν ποτέ. Οι στόχοι κατακτώνται μόνο με δουλειά. Και οι καρποί της δουλειάς έρχονται πιο γρήγορα με τη συνεργασία”, επισήμανε ο κ. Τζιτζικώστας στην ομιλία του.

Στην τελετή ορκωμοσίας χοροστάτησε ο μητροπολίτης Ανθιμος.

140827_Teleti_orkomosias_Perifereia_K_Makedonias_1Πολιτικό όρκο έδωσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι που εκλέχθηκαν με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ (Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Γιώργος Θεοδωρόπουλος, Σάκης Χειμώνας, Λάζαρος Τόσκας), του ΚΚΕ (Γιάννης Ζιώγας, Θεόδωρος Ιγνατιάδης, Τιμοθέα Ρακιντζή), των Οικολόγων Πράσινων (Μιχάλης Τρεμόπουλος) και της ΑΝΤΑΡΣΙΑ (Θανάσης Αγαπητός).

Παραβρέθηκαν οι βουλευτές Σταύρος Καλαφάτης, Θεόδωρος Καράογλου, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Ιορδάνης Τζαμτζής (Ν.Δ), Γιάννης Αμανατίδης (ΣΥΡΙΖΑ), Γαβριήλ Αβραμίδης (Ανεξάρτητοι Ελληνες), Θεοδόσης Κωνσταντινίδης (ΚΚΕ), ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης κ.α.

ethnos.gr

Αντιφασίστες και χρυσαυγίτες

140827_Teleti_orkomosias_Perifereia_K_Makedonias_4Ένταση επικράτησε ανάμεσα σε μέλη της Χρυσής Αυγής και μελών της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), πριν από την έναρξη της τελετής ορκωμοσίας του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα και των μελών του νέου περιφερειακού συμβουλίου, στον περίβολο του κτιρίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια μέλη της ΚΕΕΡΦΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ανάρτησαν πανό στα οποία αναγραφόταν «Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές μας», ενώ φώναξαν συνθήματα όπως: «Κλείστε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, αυτής της συμμορίας της φασιστικής», «Ούτε στα συμβούλια, ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά».

tvxs.gr

Σχολιάστε