My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ένταση και σήμερα στην Ιερισσό (Βίντεο)

ierissos-metalleiaΣτην εισαγγελία Πολυγύρου οδηγήθηκαν σήμερα Δευτέρα οι τρεις διαδηλώτριες από τη βορειοανατολική Χαλκιδική, οι οποίες προσήχθησαν χθες το πρωί, όταν στη διάρκεια διαμαρτυρίας ενάντια στη λειτουργία των μεταλλείων χρυσού, προσπάθησαν να εμποδίσουν αυτοκίνητο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» να προσεγγίσει τις εγκαταστάσεις και απωθήθηκαν από αστυνομικούς.

Οι προσαγωγές των τριών γυναικών, ηλικίας 25, 39 και 40 ετών, μετατράπηκαν σε συλλήψεις και με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία παραπέμπονται να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Κάτοικοι της Χαλκιδικής έχουν προγραμματίσει να μεταβούν στα δικαστήρια του Πολυγύρου για να συμπαρασταθούν στις τρεις κατηγορούμενες.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος, κατά τα χθεσινά επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών που εκτυλίχθηκαν στη θέση Καρατζά στο δάσος Κάκκαβος, φέρεται ότι πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο εναντίον αστυνομικών.

Επτά εξ αυτών τραυματίστηκαν, ενώ ένας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο «424» Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, φέροντας σοβαρά τραύματα.

Οι κάτοικοι της Ιερισσού, πάντως, κάνουν λόγο για «προβοκάτσια» και εξακολουθούν να βρίσκονται στα «μπλόκα» στις εισόδους του χωριού, προκειμένου να αποτρέψουν την παρουσία της Αστυνομίας.

Την ίδια ώρα, ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση του προϊσταμένου της εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης Π. Γιαννάκη με εκπροσώπους των κατοίκων της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής, της Αστυνομίας, της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» κ.ά. για την εκτόνωση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες μέρες και τις καθημερινές εντάσεις που σημειώνονται με αφορμή τις εργασίες υλοτομίας στο δάσος Κάκκαβος.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η συνάντηση αναβλήθηκε (επ’ αόριστον) λόγω κωλύματος των εκπροσώπων της εταιρείας και της αστυνομίας.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Φωτό: eurokinissi.gr

Σχόλια
17 Σχόλια to “Ένταση και σήμερα στην Ιερισσό (Βίντεο)”
  1. Ο/Η Ταγματασφαλίτης λέει:

    Φατσα καρτα μελη αριστερων κομματων ή πρωην εργαζομενοι στη πρωην εταιρεια χρυσου. Ελληνες και να νοιαζονται για το περιβαλλον;;;;;;;;;;;;;;;;;; μονο για την τσεπη του ο Ελληνας, για τιποτα αλλο….

  2. Ο/Η Ταγματασφαλίτης λέει:

    Μια χαρα παντως οι δηθεν “επαναστατες” του βουνου…..ολη η Ελλαδα ασχολειται μαζι τους και οι υπογραφες στα μνημονια πεφτουν χωρις να το μαθαινουμε..
    Καλη δουλεια οι παρακρατικοι του βουνου, ειναι και αριστεροι!!!

    • Ο/Η Παράνομος λέει:

      Τέντζερη, πάλι σε ξέχασαν πάνω στη φωτιά και το έκαψες τελείως?

      Ένα πουλάκι μου είπε πως βάζεις βύσμα για τα οκτάμηνα. Είναι αλήθεια?

  3. Ο/Η katarina λέει:

    Ταγματασφαλίτη, το μόνο που βλέπεις ανίκανε είναι φάτσες ή το τι γίνεται σε αυτό το βίντεο;
    Αλήθεια πες μας – πώς γνωρίζεις ΕΣΥ αν κάποιοι είναι αριστεροί ή αν κάποιοι (!!!) είναι πρώην εργαζόμενοι; – ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΕ !

  4. Ο/Η Ταγματασφαλίτης λέει:

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YyKv8ef91dE
    δειτε στην Κρητη τα γιαουρτια και τις κλωτσιες που επεσαν στους αριστερους…Οι Κρητικοι δεν τσιμπησαν
    Οι συριζαιοι με κατεβασμενο κεφαλι εφυγαν αφου δεν τους εριξαν στη θαλασσα…..

    • Ο/Η Θείος Αδάμ λέει:

      Άνθρωπε μου χρειάζεσαι επειγόντως ιατρική βοήθεια. Πρέπει να το καταλάβεις επιτέλους. Σε παρακολουθούμε σε άκρατους μονολόγους να προσπαθείς να αλλάξεις την ιστορία και να κάνεις το άσπρο μαύρο. Και εγώ τον ΣΥΡΙΖΑ γραμμένο τον έχω αλλά αυτό δεν θα με κάνει γραφικό και αβανταδόρο του.
      Μπορείς να μου πεις σε ποιο λεπτό πέφτουν τα γιαούρτια και σε ποιο οι κλωτσιές. Πραγματικά στο λέω αισθάνομαι άσχημα. Είδα το βίντεο 4 φορές και αρχίζω αν πιστεύω πως δεν βλέπω καλά.

      • Ο/Η Ταγματασφαλίτης λέει:

        Φιλε κομμουνιστη, στο βιντεο τα γιαουρτια φαινονται στο 0:55 κανει ζουμ και η καμερα (χθες ειδα σε δυο δελτια ειδησεων) για τις κλωτσιες και πως θα τους πετουσαν και στη θαλασσα. (πηγαινε σε γιατρο) Σε ανιστορητους και σε υβρεολογους δεν απανταω ειχα γραψει…
        Αν πηγαιναν με το μερος του Συριζα, το μπλοκ εντελως τυχαια θα ειχε δυο ή τρια θεματα για το Τυμπακι Κρητης. Εδω ο λαος και οι εργατες υποφερουν απο το μνημονιο της πρωην κομμουνιστριας Μερκελ και εμεις πρεπει να βλεπουμε καθε μερα το προβοκατορικο ρεπορταζ για τις Σκουριες…τα ειπαμε ξερουμε τι εγινε εκει, ας πουμε και μια φορα τι εγινε χθες στη Κρητη και τελος. Οι προβοκατορες του βουνου δεν εχουν θεση αναμεσα μας.
        Το ξερω οτι με παρακολουθειτε
        ΔΕΣ ΕΔΩ (ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ) ΦΙΛΕ (περιμενω απαντηση σου για τα γιαουρτια που επεσαν προς τους συριζαιους)
        http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=512676
        http://news247.gr/eidiseis/politiki/giaourtia_kata_politikwn_toy_syriza_gia_thn_kataskeyh_limaniou_sto_tympaki.2252368.html
        http://www.zougla.gr/blog/article/723975

        • Ο/Η Θείος Αδάμ λέει:

          Πάλι με δύο αναλήθειες ξεκινάς. Ούτε φίλοι ήμαστε ούτε κομμουνιστής είμαι. Και στο 0:55 δεν φαίνονται γιαούρτια – ποσότητα = υπερβολή – αλλά γιαούρτι, το οποίο δεν γνωρίζουμε και αν έπεσε κατά λάθος από τα χέρια κάποιου γιατί εκεί που βρίσκεται το γιαούρτι στέκονται αυτοί που είναι υπέρ και όχι οι Συριζαίοι. Δεν μας είπες όμως που φαίνονται οι κλωτσιές στο πρώτο βίντεο. Ακόμη και η απάντηση σου είναι μέσα στο ψέμα και την υπερβολή.
          Σε παρακολουθώ να χαρακτηρίζεις ανθρώπους συνεχόμενα με βάση την πολιτική. Θα ήθελα να μου απαντήσεις στο ερώτημα. Αν εγώ είμαι αφοσιωμένος στις αρχές και τα πιστεύω του καπιταλισμού και στην καθημερινότητά μου τα κάνω πράξη όταν δηλώνω κομμουνιστής σημαίνει πως είμαι κομμουνιστής; Όποτε από πού προκύπτει πως η Μέρκελ ήταν κομμουνίστρια;
          Δεν ξέρω αν ένοιωσες ψυχική ανάταση επειδή είπα πως σε παρακολουθούμε σε αυτά που γράφεις. Απλά θέλω να σου πω πως εγώ προσωπικά νοιώθω θλίψη κάθε φορά που διαβάζω τα γραφόμενα σου. Ασυνάρτητα πράγματα με εμμονές και αναλήθειες. Για τις φωτοτυπίες και τα άλλα στα έχουν πει δεν χρειάζεται να τα πω και εγώ.
          Στα δύο καινούργια λινκ που δίνεις αν θέλεις πες μου που φαίνονται τα γιαούρτια και που οι κλωτσιές.
          Σχετικά με τα μνημόνια και τον συσχετισμό τους με τις Σκουριές μόνον ειρωνικά μου έρχεται να σου απαντήσω. Σου απαντώ λοιπόν πως όλοι οι Ελληναράδες στα χαρακώματα ήσασταν όταν υπογραφόταν τα 1ο,2ο,3ο μνημόνια. Τώρα που σας καπέλωσαν οι ενάντιοι στην εξόρυξη στη Βόρεια Ελλάδα είπατε να χαλαρώσετε λίγο. Όταν ξεκουραστείτε να μας το πείτε για να αράξουμε εμείς οι γραφικοί και να ξεκινήσετε πάλι τον πόλεμο εσείς μήπως και μας σώσετε.
          Τι γράφεις άνθρωπέ μου; Πόσο μπερδεμένο μυαλό έχεις;

          • Ο/Η Ταγματασφαλίτης λέει:

            Ενα ενα μου τα λες…στην αρχη ειπες ειδες το βιντεο και δεν ειδες γιαουρτια. Σου γραφω το λεπτο που το δειχνει και μου λες ηταν ενα. Μισο ηταν ειχε προλαβει να φαει το αλλο μισο. Τι γραφεις ρε ανθρωπε μου;; Ποσο μπερδεμενο μυαλο εχεις;;;
            Πηγες στον γιατρο τελικα ε;;; τα ειδες τα γιαουρτακια!!
            Τα λινκ ειναι δημοσιογραφικο ρεπορταζ που γραφουν δημοσιογραφοι οτι εφαγαν ξυλο και γιαουρτια οι συριζαιοι.. Τωρα ποσες κλωτσιες και ποσα γιαουρτια δεν ξερω ακριβως, ουτε αν ηταν με λιπαρα ουτε τι μαρκα. Επισης οι κλωτσιες δεν ξερω αν ηταν απο αθλητικα παπουτσια ή μποτες.

            Για τις Σκουριες εγω πιστευω ειναι προβοκατορες ολοι αυτοι για να περνανε ανενοχλητα οι φιλοναζοι πολιτικοι τα μετρα κατα του εργατη…Απο ιστορικη πλευρα δεν μου απαντανε μολις γραφω ιστορικες πηγες απο αριστερους, οχι απο δεξιους (για τα ιστορικα γεγονοτα δεν το συνεχιζω γιατι φευγουμε απο το θεμα)
            Κυριε Αδαμ μονο με ιστορικες πηγες θα μιλαω για την ιστορια το ιδιο και ο αλλος που εχει αλλη γνωμη με εμενα, γιατι να ανεβαζω πηγες μονο εγω και ο αλλος να λεει μονο τη γνωμη του;;; Μονο με ιστορικες πηγες παρακαλω.

            Αυτα στην παρεα των κομμουνιστων κυριε Αδαμ…που τα σχολια μου διαγραφονται μολις μπαινει καποιος αλλος εντελως τυχαια εδω, απο τον διαχειριστη, κυριο Γιαννη Καραγιαννιδη.

          • Ο/Η Θείος Αδάμ λέει:

            Δεν το συνεχίζω. Οι νοήμονες μπορούν να βγάλουν συμπεράσματα από την συζήτηση.
            Για την κατηγορία περί σβησμένων σχολίων θα πω πως και εμένα μου έσβησαν σχόλια στο eidisis.gr Δεν το έχω επισκεφτεί από τότε. Γιατί δεν κάνεις το ίδιο;

  5. Ο/Η Ταγματασφαλίτης λέει:

    σαπουνιδης το ονομα του επενδυτη

  6. Ο/Η Ταγματασφαλίτης λέει:

    Και ας θυμηθουν οι προβοκατορες τις διαφημισεις της εταιρειας χρυσου στην κομματικη εφημεριδα Αυγη, του Συριζα και τη Βουλευτη του Συριζα Ιγγλεζη που δουλευε στην εταιρεια χρυσου:
    http://www.youtube.com/watch?v=W05izPWtd6k&list=PL7406CAF69860BDD5&index=1
    http://www.youtube.com/watch?v=w7pXogrsgng
    Το συμφερον του λαου ειναι οτι βολευει το κομμα μας τον συριζα!!!
    Ζητω το ευρω επαναστατες μου

  7. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Επειδή η κατάσταση με τα σχόλια έχει ξεφύγει απο κάποιον που αρέσκεται με περίσιο θράσσος εν έτει 2013 να αυτοαποκαλείται “ταγματασφαλίτης” και όταν απο την μεταπολίτευση και μετά, δηλαδή εδώ και 38 χρόνια, δεν υπήρξε ούτε ένας πραγματικός ταγματασφαλίτης στην Ελλάδα που να τόλμησε να δηλώσει δημόσια τέτοια ιδιότητα, επειδή μέσω των σχολίων του στο ΚΙΛΚΙΣ24, η ηλεκτρονική εφημερίδα υπόκειται σε μία άνευ προηγουμένου χυδαία εκμετάλλευση του βήματος που του δίδεται, και επειδή ο “λόγος” του αποτελεί ευθεία προσβολή στη νοημοσύνη και στο δημοκρατικό φρόνημα όλων των υπολοίπων, κάνω έκκληση να σταματήσει απο όλους οποιοσδήποτε διάλογος μαζί του, αφού έχει αποδειχτεί, οτι σκοπός του εδώ είναι μόνον η ατέρμονη έκφραση μιας απύθμενης μισσαλοδοξίας, η διαστρέβλωση της αλήθειας και οι ύβρεις.

  8. Ο/Η katarina λέει:

    Και ο Ταγματασφαλίτης γράφει τις βλακείες του αλλού, θείε Αδάμ
    Απλά δεν τον διαβάζουν και πικραίνεται, οπότε ξεσπαθώνει εδώ

  9. Ο/Η Θείος Αδάμ λέει:

    Ταγματασφαλίτη
    Η μονόπλευρή θέαση και ανάγνωση των ιστορικών θεμάτων δεν σε καθιστά και γνώστη. Όταν κάνεις ιστορική έρευνα σημάνει πως έχεις εξαντλήσει όλες τις όψεις του κάθε γεγονότος. Εσύ δεν το κάνεις αυτό. Μηδενίζεις τα πάντα και πάντα το συμπέρασμα είναι το ίδιο. Οι αριστεροί και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ είναι οι κακοί και φταίνε για όλα. Ας πάρουμε ως παράδειγμα τα σχόλιά σου σε αυτό το άρθρο.
    Στο πρώτο σου σχόλιο φωτογραφίζεις την Κατερίνα Ιγγλέση. Βλέπεις εσύ την Ιγγλέση πουθενά στο βίντεο. Αν δεν αναφέρεσαι στην Ιγγλέση μπορείς να μας πεις πια είναι αυτή που το κάνει για την τσέπη της ή που δούλευε για την προηγούμενη εταιρεία;
    Για το δεύτερο σχόλιο σου απάντησα παραπάνω. Και προσθέτω πως όταν επουλωθούν οι πληγές σας από τις μάχες που δώσατε για να αποτρέψετε τα μνημόνια να μας το πείτε για να σας δώσουμε, εμείς οι «επαναστάτες» του βουνού και παρακρατικοί του βουνού, τα μεταλλεία ανδρείας που δικαιούστε. Νοιώθω μια τεράστια επιθυμία να σε βρίσω για την τρελίτσα που πουλάς αλλά δεν το κάνω…
    Στο τρίτο σχόλιο σου μας λες πάλι ένα ‘’τεκμηριωμένο’’ ιστορικό γεγονός αλλά που δεν έχει καμιά σχέση με το άρθρο. Το αναφέρεις μόνο και μόνον για να πικάρεις του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ. Φυσικά ξαφνικά ξεχνάς πως ο Έλληνας είναι μόνο για την πάρτι του – όπως ο ίδιος ισχυρίζεσαι στο πρώτο σχόλιο σου. Που το ξέρεις λοιπόν πως αυτοί που είναι υπέρ δεν είναι υπέρ επειδή θα γεμίσει με ευρώ η τσέπη τους; Απλά δεν το ξέρεις.
    …Με την παράνοια του μυαλού σου έχεις πλάσει μια εικονική πραγματικότητα.
    Για αυτό το άρθρο δεν μας είπες την γνώμη σου http://www.kilkis24.gr/ξεπουληματίες/

  10. Ο/Η Ταγματασφαλίτης λέει:

    Αδαμ σου ειπα τι κανω εγω με πηγες κυριως απο κομμουνιστες. Στον ριζοσπαστη δεν πιστευω τιποτα απο οσα γραφουν. Για οτι θελεις επικοινωνησε με τον Σκαι και τον κυριο Γεωργιαδη και τον κυριο Τριανταφυλλοπουλο.
    Λουκυ δες τι εγραψαν για μενα οι υβριστες:
    1. “Τέντζερη, πάλι σε ξέχασαν πάνω στη φωτιά και το έκαψες τελείως?”
    2. “το μόνο που βλέπεις ανίκανε ”
    3. “χρειάζεσαι επειγόντως ιατρική βοήθεια.”
    4. “Και ο Ταγματασφαλίτης γράφει τις βλακείες του ”
    Δεν σας ειπα να συμφωνειτε με αυτα που γραφω….(οι φωτογραφιες με τα σχολια σας υπαρχουν παντως να το γνωριζετε)

Σχολιάστε