My Twitter Feed

14 Ιουλίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Κλείστε ραντεβού με τη ζωή σας” -

Τρίτη, 13 Ιουλίου, 2021

Κιλτίδης: Όλα έχουν τα όριά τους! -

Δευτέρα, 12 Ιουλίου, 2021

Ζητείται επιδότηση επιχειρήσεων -

Δευτέρα, 12 Ιουλίου, 2021

Μένουμε πάντα οι χειρότεροι! -

Κυριακή, 11 Ιουλίου, 2021

Παιονία: Ένας τόπος μαγικός! -

Σάββατο, 10 Ιουλίου, 2021

Δωρεάν τεστ σε έξι οικισμούς -

Σάββατο, 10 Ιουλίου, 2021

Κοινή προσπάθεια και στο Δ. Κιλκίς -

Σάββατο, 10 Ιουλίου, 2021

“Υπευθυνότητα αντί για διχασμό” -

Σάββατο, 10 Ιουλίου, 2021

Ένας “Κήπος” στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι  

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Κιλκίς κάνει θεατρική στάση στον ‘’Κήπο’’, σε μια τρυφερή ιστορία διαπραγμάτευσης των διαπροσωπικών σχέσεων και της αντοχής τους, που θα ανθίσει αύριο βράδυ σαν το νυχτολούλουδο στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς.

Σκηνοθετημένο από το Δημήτρη Μυλωνά, το θεατρικό έργο που έγραψε ο Καναδός ηθοποιός και συγγραφέας Bruce Gooch, εξυμνεί με συγκινητικό τρόπο τη δύναμη της αγάπης και μετρά πόσο βαθιά μπορεί να είναι η ανάγκη του ανθρώπου για αγάπη,

για συντροφικότητα και πλήρη αποδοχή.

Το έργο μιλά για μνήμες και εμπειρίες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή του καθενός με το Στέλιο Μάινα και την Κάτια Σπερελάκη σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η παράσταση αρχίζει στις 21:30 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

 Λίγα λόγια για την υπόθεση

Ο Μπάρι, βετεράνος του Βιετνάμ και οικοδόμος τώρα στο επάγγελμα, αναρρώνει μετά από εγχείρηση στο γόνατό του όταν ξαφνικά εμφανίζεται στο σπίτι του η Λουίζ. Καθωσπρέπει, άψογη επαγγελματίας και με ποιητικές ανησυχίες, έχει προσληφθεί από τον ανιψιό της πρώην γυναίκας του Μπάρι για να τον φροντίζει. Ο άξεστος χαρακτήρας του την τρέπει σε άτακτη φυγή όμως η συνέχεια τούτης της γνωριμίας κάθε άλλο παρά αναμενόμενη αποδεικνύεται. Ο Μπάρι δείχνει αποφασισμένος να γίνει καλύτερος άνθρωπος ενώ η Λουίζ, στο πρόσωπό του, θα αναζητήσει απεγνωσμένα τη βοήθεια.

Δύο μοναχικοί άνθρωποι συναντιούνται σε μια προσπάθεια να γεφυρώσουν δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους και να βρουν, ο καθένας με τον τρόπο του, τη σωτηρία.

Η διαδρομή που πρέπει να διανύσουν είναι μεγάλη.

Σχολιάστε