My Twitter Feed

17 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Ένας αγώνας με γενική αναγνώρηση

imimarathonios-paikou1Ο Ημιμαραθώνιος του Πάικου βρέθηκε ψηλά και τη χρονιά που μας πέρασε, στις προτιμήσεις των επισκεπτών του site “advendure” (www.advendure.com), του πιο γνωστού site ορεινών αθλημάτων στην Ελλάδα, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στην κατηγορία “Καλύτερος Trail  αγώνας”. (Η σχετική ψηφοφορία που πραγματοποιεί κάθε χρόνο, έληξε στις 31-12-2013).

Δεδομένου ότι πέρσι ο αγώνας είχε καταλάβει την δεύτερη θέση στην ίδια κατηγορία, είναι φανερό ότι αποτελεί πλέον έναν από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους αγώνες της χώρας μας για τους  αθλητές ορεινού τρεξίματος οι οποίοι τον προτιμούν τόσο για την όμορφη διαδρομή και την ζεστή φιλοξενία, αλλά κυρίως για την στράτευση του στον αγώνα των κατοίκων ενάντια στα μεταλλεία χρυσού, όπως αναφέρει για την οργανωτική επιτροπή του Ημιμαραθωνίου Πάικου, ο Χαράλαμπος Μακρίδης. 

Θυμίζουμε ότι από φέτος ο αγώνας είναι αδελφοποιημένος με τον αγώνα της Μ. Παναγιάς “Ξεσκουρια…ΖΩ”, που πραγματοποιείται στις Σκουριές, στο όρος Κάκκαβος, με σκοπό την ανάδειξη της τεράστιας καταστροφής που συντελείται στην περιοχή.

“Πιστεύουμε ότι γεγονότα σαν κι αυτά βοηθούν την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς των περιοχών που απειλούνται και συμβάλλουν στην τουριστική τους ανάπτυξη”, τονίζει ο κ. Μακρίδης. 

Σχολιάστε