My Twitter Feed

29 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Κι οι περιπατητές ενάντια στη μονάδα -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Διακοπές ρεύματος σε 22 οικισμούς -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Τα βρόντηξε ο Γ. Μιχαηλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δήμος Παιονίας: Μην ρυπαίνετε -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Aντικατάσταση δικτύων ύδρευσης -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Έναρξη ενδιάμεσων εκπτώσεων

Άρχισαν από σήμερα 1η Νοεμβρίου οι ενδιάμεσες χειμερινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017.

Σε οδηγίες που εξέδωσε προς τις ομοσπονδίες και τους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας υπενθυμίζει ότι επιτρέπεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου.

Όπως διευκρινίζει η ΕΣΕΕ, στη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης, υπενθύμισε ότι «το νέο πλαίσιο για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις στηρίχθηκε επάνω στην πρόταση της ΕΣΕΕ να δοθεί στις τοπικές κοινωνίες το δικαίωμα να διαχειριστούν ελεύθερα, δύο εκπτωτικές περιόδους σε συνεργασία με τις περιφέρειες τους».

«Ως έμποροι, θα συμβάλλουμε όσο μπορούμε ώστε ο νέος αυτός θεσμός να πετύχει, αφού στόχος όλων μας είναι η αύξηση του τζίρου και της επισκεψιμότητας στα καταστήματά μας» διαβεβαίωσε, καλώντας τους καταναλωτές να εκμεταλλευτεί τις ενδιάμεσες εκπτώσεις «με τον καλύτερο τρόπο και να κάνει από νωρίς ‘έξυπνες’ χειμερινές αγορές».

Σχολιάστε