My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Έμποροι Κιλκίς: Αντίσταση στην εξόντωσή μας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς με σημερινή ανακοίνωσή του καλεί  “σύσσωμο τον εμπορικό κόσμο του τόπου, να συμμετάσχει στις ύστατες αυτές προσπάθειες διαμαρτυρίας απέναντι στο οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων”.

Ο Σύλλογος καλεί τους εμποροεπαγγελματίες του Κιλκίς να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο, στις 11 πμ, καθώς και στη πορεία προς την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, Ενότητα Κιλκίς (πρώην Νομαρχία).

Όσον αφορά στην αντιπροσωπεία του Συλλόγου που θα κατέβει στην Αθήνα, η συγκέντρωση θα γίνει απόψε στη 1 μετά τα μεσάνυχτα στην Πλατεία Ειρήνης και αναχώρηση αμέσως μετά.

“Επιβάλλεται να δώσουμε όλοι το παρόν για κάτι που μας αφορά άμεσα: το μέλλον της επιχείρησής μας. Κανείς δεν επιτρέπεται να ολιγωρήσει, για να μην τους αφήσουμε να σβήσουν από το χάρτη το μικρό και μεσαίο εμπόριο”, υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Θυμίζουμε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς αποφάσισε το κλείσιμο των καταστημάτων αύριο Πέμπτη, συμμετέχοντας στην πανελλαδική πανεργατική απεργία.

 

 

 

Σχολιάστε