My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έκτακτη επιχορήγηση σε ΔΕΥΑΠ

Έκτακτη επιχορήγηση ύψους 200.000 ευρώ έλαβε η ΔΕΥΑ Παιονίας με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη, για την εκτέλεση εργασιών με στόχο την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας. 

Η ανταπόκριση του υπουργού στο επείγον αίτημα της ΔΕΥΑΠ ήταν άμεση, με τον δήμαρχο Χρ. Γκουντενούδη να την θεωρεί “ως αναγνώριση στο έργο που προσέφερε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Παιονίας όλο αυτό το χρονικό διάστημα και κυρίως κατά την περίοδο διαχείρισης του προσφυγικού”.

Η έκτακτη αυτή επιχορήγηση έκανε τον κ. Γκουντενούδη να στείλει στον κ. Σκουρλέτη την ακόλουθη ευχαριστήρια επιστολή:

“Κύριε Υπουργέ,

Σας εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την άμεση ανταπόκρισή σας στο επείγον αίτημά της Δ.Ε.Υ.Α. Παιονίας για την επιχορήγηση της με 200.000 ευρώ για την εκτέλεση εργασιών για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας.

Εκτιμούμε την ενέργεια αυτή ως αναγνώριση στο έργο που προσέφερε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Παιονίας όλο αυτό το χρονικό διάστημα και κυρίως κατά την περίοδο διαχείρισης του προσφυγικού.

Επίσης, αποτελεί μια ενέργεια στην κατεύθυνση της στήριξης από το Υπουργείο Εσωτερικών και την κυβέρνηση προς τους περιφερειακούς δήμους και τις επιχειρήσεις τους, κάτι που αποτελεί πάγιο αίτημα μας.

Πέραν από την αντιμετώπιση της λειψυδρίας, υπάρχουν και πολλές άλλες επιτακτικές ανάγκες για τις οποίες προσβλέπουμε στην περαιτέρω συνεργασία και υποστήριξή σας.”

 

Σχολιάστε