My Twitter Feed

11 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Έκλεβαν από ΑΤΜ με μέθοδο!

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς διακρίβωσαν σπείρα που διέπραττε κλοπές από ΑΤΜ, με τη μέθοδο μπλοκαρίσματος της εξόδου των χρημάτων κατά τις αναλήψεις ποσών.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 40χρονου και δύο γυναικών ηλικίας 30 και 25 ετών, όλοι τους αλλοδαποί υπήκοοι, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και απάτη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, τα παραπάνω άτομα διέπρατταν από τον Απρίλιο του 2017 έως τον Απρίλιο του 2018 κλοπές χρηματικών ποσών από ΑΤΜ τραπεζικών υποκαταστημάτων σε διάφορες περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία.

Συγκεκριμένα, επέλεγαν να κάνουν αναλήψεις χρηματικών ποσών με τη χρήση τραπεζικών καρτών ξένης χώρας, μπλοκάροντας την έξοδο των χρημάτων, τα οποία αποσπούσαν στη συνέχεια χωρίς να χρεώνονται οι λογαριασμοί τους.

Όπως διαπιστώθηκε διέπραξαν συνολικά 24 κλοπές και 4 απόπειρες κλοπών χρημάτων από ΑΤΜ σε Κιλκίς, Ιωάννινα, Σέρρες, Δράμα, Καβάλα και Θεσσαλονίκη, αφαιρώντας συνολικά πάνω από 29.000 ευρώ. Αναλυτικά, στη Θεσσαλονίκη διέπραξαν 11 κλοπές, στη Δράμα 6, στο Κιλκίς 3, στην Καβάλα 2 και στα Ιωάννινα και στις Σέρρες από μία.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για την ανακάλυψη συνεργών τους και την εξακρίβωση της συμμετοχής τους σε τυχόν παρόμοια αδικήματα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Πηγή: voria.gr

Σχολιάστε