My Twitter Feed

13 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Έγινε η παρουσίαση Κυριακίδη

Ενώπιον πλήθους κόσμου και με τη παρουσία του γενικού γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της NΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστα Τσιάρα (μέλη και οι δυο της Επιτροπής του κόμματος για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές) και του βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στο Εργατικό Κέντρο, η παρουσίαση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Κυριακίδη για το Δήμο Κιλκίς.

Μιλώντας ο κ. Αυγενάκης υποστήριξε ότι ο κ. Κυριακίδης είναι η πιο κατάλληλη επιλογή, κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο κ. Γεωργαντάς, ενώ ο κ. Τσιάρας είπε πως ήταν μια δύσκολη απόφαση αλλά και μια δίκαιη αξιολόγηση μεταξύ ισάξιων συνυποψηφίων.

Από τη πλευρά τους, διακεκριμένα στελέχη του κόμματος και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Μ. Παπαδόπουλος, έστειλαν ανοιχτό προσκλητήριο ενότητας προς όλους.

Εξίσου ενωτικός εμφανίστηκε και ο Δημήτρης Κυριακίδης. Ευχαρίστησε την παράταξη για την τιμητική επιλογή στο πρόσωπό του ανάμεσα σε καθόλα άξιους συνυποψηφίους, ευχαρίστησε προσωπικά τον Πρόεδρο της ΝΔ ο οποίος επικύρωσε τη θετική εισήγηση ενώ στη συνέχεια απηύθυνε ενωτικό κάλεσμα προς όλους.

“Η δική μας αυτοδιοικητική αγκαλιά ανοίγει στους συμπολίτες μας που έχουν διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις, ανοίγει και χωρά  αυτοδιοικητικά σχήματα και ανθυποψηφίους με τους οποίους μας δένουν κοινοί δεσμοί. Σας καλώ να συστρατευθούμε, να συμπορευθούμε και να δουλέψουμε μαζί για τον τόπο μας”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση σε βίντεο του GnomiWebTV

Σχολιάστε