My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Άφησαν τα όπλα, έπιασαν το χορό

Με επιτυχία που ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις των διοργανωτών πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Κιλκίς το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 στο κέντρο “Κτήμα των Ευχών”.

kinigoi_8Πάνω από 400 περίπου μέλη και φίλοι του Συλλόγου συμμετείχαν στο χορό ενώ χειροκρότησαν θερμά τους εν ενεργεία κυνηγούς άνω των 85 ετών που τιμήθηκαν, τους οποίους ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Καραϊτης χαρακτήρισε αειθαλή, αεικίνητα και με περισσή ζωντάνια παλλικάρια μας που “οργώνουν” τους κυνηγότοπους.

Πρόκειται για τους: Φώτιο Αγγτζίδη, Γεώργιο Αζά, Ιωάννη Γεωργιάδη, Θεόδωρο Ξακουστόπουλο, Ιωάννη Μιχαηλίδη, Κων/νο Γκιούλτσο, Κων/νο Δημητριάδη, Γεώργιο Δουλγάρη, Κων/νο Ζώγα, Ιωάννη Καραμπίδη, Σωτήρη Κωστίδη, Ιωάννη Λαζαρίδη, Αθανάσιο Μαυρομάτη, Παναγιώτη Παππά, Βασίλειο Πιζιρτζίδη. Τις τιμητικές πλακέτες απένειμαν ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Δήμαρχος Κιλκίς καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

    Ο κ. Καραϊτης έκανε αναφορά στις δραστηριότητες του Συλλόγου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και συγκεκριμένα: δεντροφυτεύσεις σε σχολεία και κοινόχρηστες εκτάσεις, δράσεις στην διάσωση και διατήρηση της χλωρίδας και της πανίδας, στην συνεχή φύλαξη από τους θηροφύλακες, στην περίθαλψη ζαρκαδιών και πτηνών, στην λειτουργία του ζωολογικού κήπου στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου, στην υποστήριξη δομών φιλανθρωπικού χαρακτήρα (συσσίτια Μητρόπολης), στην ενίσχυση με θερμική κάμερα στην υπηρεσία θηροφυλακής, στην συμμετοχή σε εκθέσεις και στην διοργάνωση σκοπευτικών αγώνων και την ετήσια εκδήλωση λήξης της κυνηγετικής περιόδου στην Μαυροπλαγιά.

    Παράλληλα προβλήθηκαν σε οθόνη φωτογραφικό υλικό από τις δραστηριότητες ενώ την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς κ. Βεργίδης και ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Σισμανίδης, οι οποίοι και συνεχάρησαν το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη για την προσφορά και την ενεργή συμμετοχή τους στα κοινά του τόπου μας.

    Παρέστησαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Κιλκίς κ. Πιπερίδης, Νικολαίδης και Πεντζερετζής, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Τονικίδης, ο Διευθυντής Δασών κ. Πολιτίδης, ο Δασάρχης Κιλκίς κ. Βούρτσας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κυριακίδης, Δημητριάδης και Γ. Μπαλάσκας, ο Γ. Γραμματέας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης κ. Πολυχρόνης και οι πρόεδροι των Κυνηγετικών Συλλόγων Αξιούπολης κ. Καλάθιας και Αμπελοκήπων κ. Γιαπουτζής.

Δελτίο τύπου από Σύλλογο Κυνηγών

Σχολιάστε