My Twitter Feed

6 Απριλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αποχή και δικηγόρων του Κιλκίς -

Τετάρτη, 6 Απριλίου, 2022

Τι λέει η ΕΠΣΚ για τον επίμαχο αγώνα -

Τετάρτη, 6 Απριλίου, 2022

Aναστάτωση στους ανασφάλιστους -

Τετάρτη, 6 Απριλίου, 2022

Τραγικό δυστύχημα στο Λιμνότοπο -

Τρίτη, 5 Απριλίου, 2022

Ενίσχυση 45 εκ. για τις ζωοτροφές -

Τρίτη, 5 Απριλίου, 2022

Δωρεάν τεστ στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 5 Απριλίου, 2022

Κατεβάζουν ρολά κι οι έμποροι -

Τρίτη, 5 Απριλίου, 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι εκλέχτηκαν σύνεδροι -

Τρίτη, 5 Απριλίου, 2022

Άτλας: Νίκη στο τοπικό ντέρμπι

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο τοπικό Γυμναστήριο της Αξιούπολης το τμήμα κορασίδων του Άτλαντα Κιλκίς αναμετρήθηκε με το αντίστοιχο του ΑΣΑ Αξιούπολης την Κυριακή 3.4.2022.

Το αποτέλεσμα του αγώνα, δικαίωσε τις προσπάθειες των κοριτσιών του Άτλαντα, επιβεβαίωσε επαρκώς την προετοιμασία και το καλό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα, απότοκο της δουλειάς τόσο των προπονητών όσο και των μελών του συλλόγου.

Για την ιστορία να πούμε μόνο πως το αποτέλεσμα ήταν 1-3 υπέρ του Άτλαντα, σε έναν αγώνα σωστή διαφήμιση για το βόλεϊ και την κατηγορία, στην οποία αγωνίζονται τα κορίτσια. Τόσο η άμυνα όσο και η επίθεση κατάφεραν να αφήσουν χαμόγελα στους προπονητές της ομάδας αλλά και υποσχέσεις για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Η σύνθεση της ομάδας του Άτλαντα ήταν: Παπαδοπούλου Ευγ. Γεωργιάδου, Παπαδοπούλου Ειρ. Αμοιρίδου (lib.), Μάντζαρη (lib.), Καμπούρη, Τσιλιγκαρίδου, Μπακύρτση Χρ. Μπακύρτση Νατ. Κιλτίδου.

Στον πάγκο της ομάδας κάθισε ο κ. Χρήστος Μπακύρτσης

Τα μίνι κορίτσια

Παράλληλα, σε ένα εξίσου πολύ όμορφο κλίμα διεξήχθησαν αγώνες μίνι κοριτσιών γεννημένων το 2010-2012 μεταξύ του ΑΤΛΑ και της τοπικής ομάδας της Αξιούπολης.

Οι μίνι αγωνίστριες ενθουσίασαν τους γονείς με την θέληση τους και την ζωντάνια τους, και έπειτα από δύο χρόνια αγωνιστικής απραξίας, έδειξαν πως αν και έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους, αυτό το μονοπάτι είναι πολλά υποσχόμενο.

Το μίνι τουρνουά δεν ανέδειξε, φυσικά, νικητή αλλά νικητές ήταν όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα και μπόρεσαν να διαπιστώσουν την καλή δουλειά που γίνεται στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου.

*Οι εγγραφές στο σύλλογο συνεχίζονται και μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα : 6937156278 και 6973245149 για περαιτέρω πληροφορίες.

Σχολιάστε