My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Άτλας: Ήττα Ανδρών, νίκη Παίδων

Για το Ανδρικό Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας (Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ Ανδρών, Ε΄όμιλος), ο Άτλας Κιλκίς ηττήθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι του από τον Αριστοτέλη Σκύδρας με 3-0 σετ (25-19, 25-11, 25-15).

Από το 1ο σετ διαφαινόταν πως ο Άτλας θα κοντράριζε τον ισχυρό Αριστοτέλη Σκύδρας, μέχρι το ατυχές συμβάν τραυματισμού του Χάρη Πολιτίδη, βασικού πασαδόρου του Άτλαντα..

Ο αγώνας ήταν πολύ καλός. Είχε καλή ροή, ρυθμό, ένταση, πολλές όμορφες φάσεις. Από τον αγώνα του πρώτου γύρου οι παίκτες του άτλαντα Κιλκίς γνώριζαν πως, είχαν να αντιμετωπίσουν μία δυνατή ομάδα που παίζει γρήγορο βόλεϊ, πως είναι ένα ομοιογενές σύνολο που παίζει χρόνια μαζί, κάνοντας συγκεκριμένα πράγματα μέσα στον αγώνα με πολύ αποτελεσματικότητα και πως στηρίζονται περισσότερο στην δύναμη τους και λιγότερο στην τεχνική τους. Έτσι πήγαν προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν όλα τα παραπάνω. Όμως προδόθηκαν στην άμυνα από το χαμηλό ταβάνι του γηπέδου με αποτέλεσμα να επηρεάσει αρνητικά και την ψυχολογία τους

Στο 1ο σετ ο Άτλας Κιλκίς έπαιξε πολύ καλά αν και κυνηγούσε να καλύψει την διαφορά των 2-4 πόντων που δημιούργησε η Σκύδρα σχεδόν σε όλο το σετ. Ήταν καλός στην άμυνα του, πίεσε στο ΣΕΡΒΙΣ του, όμως υστέρησε στην επιθετική του ικανότητα με αποτέλεσμα να δίνει το δικαίωμα αποτελεσματικής αντεπίθεσης της αντίπαλης ομάδας. Έτσι έχασε το σετ με 25-19..

Στο 2ο σετ η κακή τεχνική στην υποδοχή, λόγω του χαμηλοτάβανου και μη μπορώντας να ‘κρατήσουν’ την μπάλα χαμηλά από τα δυνατά jump Service και float Service των αντιπάλων, μεγάλωνε η διαφορά από τους πρώτους πόντους που μαζί με το τραυματισμό του πασαδόρου και την κακή ψυχολογία των παικτών στην συνέχεια, ανάγκασε την ομάδα να χάσει τελικά εύκολα το σετ με 25-11.

Στο 3ο σετ που ήταν αρκετά καλό, ο Άτλας έκανε μία φιλότιμη προσπάθεια με τον 2ο πασαδόρο του (παίδας) Κώστα Καπούλα, αλλά δεν μπόρεσε να κοντράρει τους παίκτες της Σκύδρας με αποτέλεσμα να χάσει και αυτό το σετ με 25-16. Το θετικό σε αυτό το σετ ήταν πως, ο νεαρός πασαδόρος Κώστας Καπούλας έδειξε πως είναι ένας ανερχόμενος ταλαντούχος έξυπνος παίκτης με καλά τεχνικά στοιχεία και πως μπορεί να ανταποκριθεί σωστά και στο ανδρικό πρωτάθλημα πέρα του παιδικού πρωταθλήματος.

Στην βαθμολογία του πρωταθλήματος βρίσκεται σταθερά στην έκτη θέση από τις δέκα με 14 βαθμούς.

Η σύνθεση της ομάδος:

Χάρης Πολιτίδης, Γεώργιος Χειρούλης, Κυριάκος Πελτιάν, Κυριάκος Ιακωβίδης, Ιωάννης Κουρομπήλιας, Αναστάσης Ουστάς, Ραφαήλ Παπαδόπουλος (L), Κων/νος Καπούλας, Ανέστης Τρόπιος, .

Coach: Χατζηγεωργιάδης Σταύρος

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα στο κανάλι μας στο YouTube, κάντε εγγραφή για να σας στέλνουμε ενημερώσεις των δράσεων των τμημάτων του συλλόγου μας σε video.

Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΣΠΕΜ

Η παίδες του Άτλαντος Κιλκίς νίκησαν εύκολα στο εντός έδρας παιχνίδι την Νίκη Αιγινίου με 3-0 σετ (25-11, 25-10, 25-9) και παραμένουν σταθερά στην Δεύτερη θέση με 19 βαθμούς.

Στον προπονητή Γιώργο Χειρούλη δόθηκε η ευκαιρία να κάνει πολλές αλλαγές και να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους νεότερους παίκτες ώστε να δείξουν τις τεχνικές τους ικανότητες και σε συνθήκες αγώνα.

Η σύνθεση της ομάδος

Κων/νος Καπούλας, Κυριάκος Πελτιάν, Αναστάσιος Ουστάς, Ιωάννης Κουρομπήλιας, Κυριάκος Ιακωβίδης, Ραφαήλ Παπαδόπουλος, Αναστάσης Ουστάς, (Libero), Παναγιώτης Καραδήμος, Δημήτριος Ασημακίδης, Λεωνίδας Εμμανουηλίδης, Γεώργιος Καρέλης

Coach: Χειρούλης Γεώργιος

Σχολιάστε