My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Άρης: Μοναδικό επίτευγμα!

aris-panteleimona-kilkisΓια 26η συνεχόμενη περίοδο θα αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Κιλκίς ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα. Από μόνο του αποτελεί ένα μοναδικό, στο χώρο του Κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου, επίτευγμα μιας και είναι η ομάδα που τα τελευταία τριάντα περίπου χρόνια είναι σταθερά στην Β’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Κιλκίς με μοναδική εξαίρεση μια αγωνιστική περίοδο όπου αγωνίστηκε στην Α΄ κατηγορία.

Με πολύ κόπο, θυσίες και αγάπη για την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια οι κατά καιρούς διοικούντες του συλλόγου, με συμπαραστάτη τους την νεολαία του χωριού που αποτέλεσε τον ζωτικό πυρήνα της ομάδας αλλά και με την στήριξη ολόκληρου του χωριού, κατάφεραν να διατηρήσουν έναν ιστορικό σύλλογο και να συνεχίσουν μια πορεία που σταθερά καταξίωσε τον σύλλογο στην συνείδηση όλου του ποδοσφαιρόφιλου κοινού.

Η ομάδα του Μουσικογυμναστικού Συλλόγου ”Άρη” Παντελεήμονα με έτος ίδρυσης το 1928 έχει να επιδείξει μέσα στην πορεία της ανθρώπους που στα δύσκολα κράτησαν τον σύλλογο ζωντανό και έκαναν τα πάντα έτσι ώστε σήμερα να είμαστε εμείς περήφανοι για το κληροδότημά τους. Από τα δύσκολα χρόνια τα προπολεμικά λίγο μετά την δημιουργία του χωριού το 1923 οι Ποντιακής καταγωγής κάτοικοί του δημιούργησαν και διατήρησαν έναν σύλλογο που αγάπησαν και καμάρωναν γι’ αυτόν και που μετά από 32 χρόνια τον είδαν και πρωταθλητή στα πρώτα επίσημα πρωταθλήματα στο Νομό Κιλκίς το 1960.

Σχολιάστε