My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Άρης: Απολογισμός και συμπεράσματα

Η αγωνιστική περίοδος 2014-15 είναι  πλέον παρελθόν για την ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα και ήρθε η  ώρα να γίνει ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε.

aris-panteleimonaΟ σύλλογος  ενισχύθηκε την καλοκαιρινή αλλά και την χειμερινή μετεγγραφική περίοδο  με έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές διατηρώντας σχεδόν εξ  ολοκλήρου και το πολύ καλό υλικό που είχε.

Στον θεσμό του κυπέλλου ο  Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα νικώντας την Θύελλα Δοϊράνης με 0-1 πέρασε  στην δεύτερη φάση όπου αποκλείστηκε από την συνέχεια χάνοντας από τον  Π.Α.Ο. Κρηστώνης με 1-2 σκορ.

Με τον Παπαδόπουλο Σταύρο στο τιμόνι  του, σε ρόλο προπονητή και ποδοσφαιριστή, με το σύνολο των  ποδοσφαιριστών να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και με την διοίκηση  να προσπαθεί για το καλύτερο στόχος ήταν μια καλή πορεία  εξασφαλίζοντας άνετα την παραμονή στο πρώτο του, μετά από πολλά  χρόνια, πρωτάθλημα στην Α’ κατηγορία στόχος που τελικά επετεύχθη από  τον πρώτο γύρο.

Στο δεύτερο μισό η ομάδα προσπάθησε να φτάσει όσο  ψηλότερα γινόταν με σκοπό την συμμετοχή της στα PLAY OFF. Τερμάτισε στην τιμητική 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με συγκομιδή 35  βαθμούς σε 22 αναμετρήσεις και συντελεστή 46-35 τέρματα.

Πέτυχε 10  νίκες 5 ισοπαλίες και 7 ήττες. Πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο  Παναγιωτίδης Πασχάλης με 15 τέρματα ενώ στην δεύτερη θέση με 12  βρέθηκε ο Ρωσσίδης Άκης.

Πήρε μέρος στην διαδικασία των PLAY OFF που  ακολούθησαν αγωνιζόμενος με βαθμολογικό μειονέκτημα έναντι των
αντιπάλων του καιέχοντας αρκετές σημαντικές απουσίες δεν κατάφερε να  διεκδικήσει για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο τον προβιβασμό του στην  επόμενη κατηγορία αφήνοντας όμως καλές εντυπώσεις αλλά και υψηλές  προσδοκίες για την επόμενη χρονιά.

Σχολιάστε