My Twitter Feed

10 Απριλίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στον αγώνα δεν περισσεύει κανείς” -

Δευτέρα, 10 Απριλίου, 2023

Άνω-κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ στο Ν. Κιλκίς -

Κυριακή, 9 Απριλίου, 2023

Ο συνδυασμός ΜέΡΑ25 στο Κιλκίς -

Κυριακή, 9 Απριλίου, 2023

Κι “επίσημα” υποψήφιος στο Κιλκίς -

Πέμπτη, 6 Απριλίου, 2023

Τα “άγονα” δρομολόγια για μαθητές -

Τρίτη, 4 Απριλίου, 2023

Εντυπωσιακό ξεκίνημα Κιλτίδη -

Δευτέρα, 3 Απριλίου, 2023

Αποζημιώσεις για τα κάστανα -

Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Όχι ιδιωτικοποίηση του νερού -

Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Άνω-κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ στο Ν. Κιλκίς

*Μπήκε στον συνδυασμό ο Π. Τονικίδης και αποχώρησε η Ειρ. Αγαθοπούλου!

Άνω-κάτω έγινε ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς μετά την σημερινή ανακοίνωση των συνδυασμών του κόμματος στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Συγκεκριμένα, ενώ στον συνδυασμό συμπεριελήφθη τελικά το όνομα του Παύλου Τονικίδη, μετά από αυτό η νυν βουλεύτρια Ειρήνη Αγαθοπούλου δήλωσε ότι αποχωρεί!

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η κ. Αγαθοπούλου ανακοίνωσε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής την απόφασή της να αποσυρθεί από το ψηφοδέλτιο, εκφράζοντας τις αντιρρήσεις στην υποψηφιότητα του κ. Τονικίδη.

Πρόκειται για τη πρώτη αποχώρηση από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία καταγράφηκε λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της σχετικής λίστας από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κατά πληροφορίες, η Όλγα Γεροβασίλη εξέφρασε την άποψη ότι τα ψηφοδέλτια είναι ενιαία, όποτε και έτσι πρέπει να ψηφιστούν, ενώ η άλλη πρόταση ήθελε να παραπεμφθεί το θέμα του Κιλκίς στο Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος. Κατόπιν ψηφοφορίας, δεκτή έγινε κατά πλειοψηφία η εισήγηση για ενιαία ψηφοδέλτια, με 22 λευκά.

Σχόλια
2 Σχόλια to “Άνω-κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ στο Ν. Κιλκίς”
  1. Ο/Η Rasputin λέει:

    Ο τονικιδης πείραξε ξαφνικά.. για όλο τον πασοκικο εσμο που έχετε μαζέψει εκεί μέσα:ξενογιανακοπολου,ραγκουση,τον Αντωναρο υπουργο της ΝΔ του Καραμανλή, (η διεύρυνση χωραει ακόμα και δεξιους) τώρα ξαφνικά οψιμη ευαισθησία για έναν ακόμα πρώην πράσινο.λιγη ντροπή δε βλάπτει. Για όλα αυτά κουβέντα τόσον καιρό,σήμερα ήταν το πρόβλημα.. όλος ο κόσμος έχει βουίξει για την μετεκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τον ΓΑΠ (το ξεχάσαμε κ αυτο,λες και δεν κυβερνήσε ποτε). Άρχισε να θυμίζει η φάση καρατζαφερη: ελατε χουντικοι,ελάτε χρυσαυγιτες. Όλοι στη νομη της εξουσίας..

  2. Ο/Η Κωστας λέει:

    μα εξαρχης το ζητημα δεν ηταν ποιος θα μπει υποψηφιος αλλα οτι ο τονικιδης θα της φαει τη θεση.

Σχολιάστε