My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Άνοιξε ο δρόμος για το Δικαστικό

Τελικά το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς είπε «ναι» με ευρεία πλειοψηφία 25 – 9 και 2 “παρών”, στην κατάτμηση του οικοπέδου «Μύλοι Σαμαρά» που πρότεινε η Δημοτική Αρχή, κάτι που ανοίγει το δρόμο στην ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου.

Η σχετική συζήτηση επαναλήφθηκε στη συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου, μετά την ένσταση των Π. Τονικίδη, Δ. Τσαντάκη, Γ. Φαχουρίδη και Θ. Βαφειάδη κατά της διαδικασίας που ακολουθήθηκε στη πρώτη συζήτηση του θέματος και την αποδοχή του σκεπτικού της ένστασης από τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Υπέρ της πρότασης για την κατάτμηση του οικοπέδου ψήφισαν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας και των παρατάξεων Δ. Τσαντάκη (πλην δυο που ψήφισαν «παρών»), Δ. Αγαθόπουλου και Αν. Καζαντζίδη, καθώς και οι Κ. Παπακώστας, Ν. Στανημερόπουλος και Λ. Παζαρτζικλής, που αποχώρησαν από τη παράταξη της μείζονος μειοψηφίας. Καταψήφισαν δε οι παρατάξεις των Π. Τονικίδη και Γ. Φαχουρίδη.

Θυμίζουμε ότι στη πρώτη συζήτηση του θέματος, υπέρ της πρότασης της Δημοτικής Αρχής είχαν ταχθεί 20, ενώ κατά 19 δημοτικοί σύμβουλοι, μεταξύ των οποίων κι αυτοί της παράταξης Τσαντάκη.

Σχολιάστε