My Twitter Feed

11 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΕΛΜΕ: Κι άλλες παραιτήσεις αιρετών -

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου, 2021

Έξι νέοι γιατροί στα Νοσοκομεία μας -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Τ. Κεσίδης: Και πάλι συντονιστής -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Νέα κόντρα για το προσφυγικό -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Σε απόγνωση ο εμπορικός κόσμος! -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Ηχηρή παραίτηση αιρετών ΔΑΚΕ -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Αγρότες κομμένοι από ενισχύσεις -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Να σταματήσει η πειθαρχική δίωξη -

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021

Άνοιξε ο δρόμος για τη λίμνη!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όσους επισκέφθηκαν την Λίμνη Μεταλλείου την περασμένη Κυριακή. Το χαντάκι που υπήρχε στο τέλος του ασφαλτοστρωμένου δρόμου και δυσκόλευε την προσέλευση των επισκεπτών, δεν υπήρχε πλέον. Η ιδιωτική πρωτοβουλία έκανε το θαύμα της.

dromos-limni-metalleiou-001Το περασμένο Σάββατο στο πανέμορφο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου της Λίμνης τελέσθηκε γάμος και οι διοργανωτές, με την έγκριση των αρμόδιων υπηρεσιών, προέβησαν σε μια σειρά έργων, προκειμένου να γίνει πιο εύκολη η πρόσβαση των προσκεκλημένων στον χώρο της τελετής.

Οι εργασίες περιελάμβαναν τον καθαρισμό μεγάλης έκτασης από τα χόρτα και-το σημαντικότερο- το κλείσιμο του χαντακιού με τσιμέντο.

Επειτα απ’ αυτή την εξέλιξη, θα μπορούν εύκολα να προσεγγίζουν στη Λίμνη Μεταλλείου και λεωφορεία με επισκέπτες, πράγμα δύσκολο μέχρι πρότινος.

Δεύτερη ευχάριστη έκπληξη, αποτέλεσε η απομάκρυνση των σκουπιδιών από τους κάδους απορριμμάτων, που είχαν κλείσει-αισίως- ένα χρόνο παραμονής στην περιοχή, με διάφορες μετακινήσεις ενίοτε (μέσα και έξω από τους κάδους).

Πριν μερικές εβδομάδες λοιπόν, οι κάδοι άδειασαν. Ελπίζουμε η καλή δουλειά να συνεχιστεί και τα σκουπίδια να μαζεύονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και όχι μόνο μία φορά το χρόνο, όταν πλησιάζει η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Εκεί θα είμαστε και θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

Η περιοχή είναι πανέμορφη και πολλές φορές τηλεοπτικά συνεργεία την έχουν επισκεφτεί και φωτογραφήσει. Ας την φροντίσουμε, όλοι μας, για να μπορούμε να χαιρόμαστε την σπάνια ομορφιά της.

Πηγή: ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σχόλια
One Response to “Άνοιξε ο δρόμος για τη λίμνη!”
  1. Ο/Η Pantidou Desp. λέει:

    Aυτό είναι μια ευχάριστη εξέλιξη για εμάς που σχεδόν καθε Σαββατοκυριακο ανεβαίνουμε στα βουνά. Θυμάμαι πριν από 6-7 χρόνια που φτιαχνόταν ο δρόμος για τη λίμνη το σημείο ήταν προβληματικό για όλα τα οχήματα. Ο τόπος μας έχει “καθαρά διαμάντια” για να δείξει και να δώσει εναλλακτικές μορφές τουρισμού ιδικά στο Πάικο. Δυστυχώς αυτοί που διαχειρίζονταν τόσα χρόνια αλλά και τώρα τα κοινά είναι κατώτεροι των περιστάσεων και δεν τους ακουμπά καν το θέμα αυτό . Επιτέλους ας ξεκινήσουμε από μόνοι μας να κάνουμε πράγματα για τον τόπο μας χωρίς μιζέρια και και γρουσουζιά. Ο τόπος αυτός αξίζει κάτι καλύτερο από δημόσιες σχέσεις και τσιπουρακια κάθε μεσημέρι μόνο……

Σχολιάστε