My Twitter Feed

20 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Άνοιξαν οι γραμμές στην Ειδομένη

eidomeni-prosfygesΆνοιξε σήμερα (Τρίτη) το πρωί η σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη, που παρέμενε υπό κατάληψη τις τελευταίες μέρες από πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι ζητούσαν ν` ανοίξουν τα σύνορα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι πρόσφυγες που παρέμεναν στις ραγές πείστηκαν να αποχωρήσουν μετά από πρωτοβουλία των αστυνομικών δυνάμεων, με την απομάκρυνση να κυλάει ομαλά, χωρίς να σημειωθεί κάποια ένταση.

Στόχος, ν` αδειάσουν Ειδομένη – Πειραιάς

Η επιτάχυνση δημιουργίας των 30.000 νέων θέσεων φιλοξενίας για πρόσφυγες, βρέθηκε στο επίκεντρο της χθεσινής σύσκεψης στο Μαξίμου για το προσφυγικό, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα.

Όπως τονίστηκε στη σύσκεψη, προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι ν` αδειάσει η Ειδομένη και ο Πειραιάς, γι` αυτό και πρέπει να επιταχυνθεί η δημιουργία των 30.000 επιπλέον θέσεων, για πρόσφυγες και μετανάστες σε ασφαλείς χώρους.

Παράλληλα, θα συνεχιστεί και θα ενταθεί η καμπάνια στην Ειδομένη για να αντικρουσθούν οι οργανωμένες προσπάθειες επιτήδειων.

 

Σχολιάστε