My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Άνοιγμα ΑΣ Κιλκίς σε Τουρκία

eas-kilkisΣτην εξωστρέφεια αναζητεί την οικονομική του επιβίωση ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κιλκίς (πρώην ΕΑΣ). Με τη συνεταιριστική οργάνωση να διαθέτει και την απαραίτητη πρώτη ύλη όπως και την μεταποιητική δομή με το συγκρότημα της Καλίνδροιας, η διοίκηση του Α.Σ. Κιλκίς το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε συνεχείς και εντατικές επαφές με τουρκική εταιρία εισαγωγών και εμπορίας ζωοτροφών προκειμένου να γίνει προμηθευτής.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Οργάνωσηςμ Χαρ. Παυλίδης, οι επαφές έχουν προχωρήσει και εντός των ημερών εκπρόσωπος του Α.Σ. θα ταξιδέψει στην Τουρκία για την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Η εξαγωγή θα αφορά ποσότητα 15.000 τόννων ζωοτροφών ετησίως. Μια ποσότητα την οποία το Συγκρότημα της Καλίνδροιας είναι σε θέση να παράγει άνετα.

Η επίτευξη της συμφωνίας και η εξαγωγική δραστηριότητα κατά τον κ. Παυλίδη θα δώσει μια βαθειά ανάσα στην Οργάνωση με τις τεράστιες οικονομικές πιέσεις. Ταυτόχρονα θα διασφαλίσει την διάθεση μεγάλου τμήματος παραγομένων δημητριακών από τους παραγωγούς μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κιλκίς.

Πηγή: ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σχολιάστε