My Twitter Feed

15 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Άνοδος των Ελπίδων στην Α’κατηγορία

Όλα τα νέα του Αλέξανδρου.

Με μια καταπληκτική εμφάνιση , πανέμορφο ποδόσφαιρο , πολλά γκολ με θέαμα η Β’ ομάδα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου Κιλκίς , οι Ελπίδες Κιλκίς , επικράτησαν με σκορ 5-2 μέσα στην Τέρπυλο επί του τοπικού Ερμή.

Η μικρότερη ηλικιακή ομάδα της πόλης παρουσιάστηκε διαβασμένη σε ότι αφορά τον τρόπο παιχνιδιού και ανάπτυξης του αντιπάλου , και με υπομονή , παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο περιμένοντας στο μισό του γηπέδου και χτυπώντας στην αντεπίθεση δημιούργησε 14 τελικές on target πετυχαίνοντας 5 γκολ.

Μόλις στο 6’ ο Παπαδόπουλος είχε δοκάρι ενώ στο 14’ ο δεκατετράχρονου Κουρουζίδης κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα μετά από καταπληκτική μπαλιά του Λαζαριδη κάνοντας το 0-1. Στο αμέσως επόμενο λεπτό και μετά την επανέναρξη του παιχνιδιού ο Ζαφειρόπουλος «έκλεψε» την μπάλα , μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με πλασέ το 0-2. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο οι πιτσιρικάδες έλεγχαν το παιχνίδι δημιουργούσαν φάσεις με αποκορύφωμα το γκολ του Παπαδοπούλου στο 45’ και πριν το τελευταίο σφύριγμα για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ερμής πήρε την πρωτοβουλία και κατάφερε να μειώσει σε 1-3 στο 57’. Στο 75’ ο Μαυροκεφαλίδης , και ενώ είχε χάσει δυο τε τα τετ , πίεσε ψηλά στον στόπερ του γηπεδούχου , πήρε έξυπνα την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 1-4. Στο 86’ οι γηπεδούχοι μείωσαν εκ νέου σε 2-4 μετά από ίσως το μοναδικό λάθος της άμυνας των μικρών , ενώ το τελικό 2-5 διαμόρφωσε ο Μαργαριτόπουλος στο 90’+ με σουτ μέσα από την περιοχή τερματοφύλακα.

Άξιο αναφοράς η πολύ καλή παρουσία και των 3 δεκατετράχρονων Κουρουζιδη , Νικολαΐδη & Αλμπανίδη ο οποίος στην πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα είχε 3 χαμένα τε τα τετ λόγω απειρίας.

Όλοι όσοι αγωνίστηκαν έπιασαν υψηλά standards θέτοντας και υψηλούς στόχους , προσωπικούς , για το μέλλον αφού σκοπός της Β ομάδος είναι η εκπαίδευση και η δημιουργία καλών και ικανών ποδοσφαιριστών ενώ και όσοι έμειναν στον πάγκο ή ήταν εκτός αποστολής βοήθησαν με τον δικό τους τρόπο.

Με την νίκη αυτή οι Ελπίδες κλείδωσαν την άνοδο στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Κιλκίς μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος αποδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Σύνθεση : Ορμανίδης , Χατζηβασιλείου , Μαργαριτόπουλος , Ανανιάδης , Κερτούκα , Λαζαρίδης , Παπαδόπουλος (49’ Μαυροκεφαλίδης ) , Ζαφειρόπουλος ( 78’ Νικολαΐδης ) , Νάνος , Μαχμουτάι , Κουρουζίδης (39’ Αλμπανίδης).

Η τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί στην Ευκαρπία την επόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον Άρη Παντελεημων.

Άνδρες: Με εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο 4-1

Με σκορ 4-1 επικράτησε ο Αλέξανδρος Κιλκίς επι του Ποντιακού Α. Χαραλάμπους. Σε παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό στάδιο Κιλκίς, οι Κιλκισιώτες έδειξαν από πολύ νωρίς τις διαθέσεις τους.

Πριν καλά καλά συμπληρωθεί το 2’ του παιχνιδιού , ο Γιαξής με πάσα 60m βρήκε τον Ντουντούκη στην περιοχή πέναλτι του αντιπάλου ο οποίος κατέβασε την μπάλα με αριστουργηματικό τρόπο και πλάσαρε τον τερματοφύλακα. Στο 6’ ο Ορφανίδης είχε δοκάρι ενώ αρκετές ήταν ακόμη που δημιούργησαν οι ποδοσφαιριστές του Αλεξάνδρου στο πρώτο 25’ . Μέχρι την ανάπαυλα ο Αλέξανδρος ήταν φλύαρος και οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν, με αποκορύφωμα το 36’ όπου ισοφάρισαν.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια αφού στο πρώτο λεπτό , ο Ντουντούκης εκτέλεσε φάουλ από έξω δεξιά και έστειλε την μπάλα συστημένη στο κεφάλι του Αλεξανδρίδη κάνοντας το 2-1. Στο 64’ ήταν σειρά του Ορφανίδη να δώσει ασίστ για το 3-1 στον Ιωαννίδη μέσα στην περιοχή και αφού είχε κερδίσει την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου. Το τελικό 4-1 έγινε στο 82’ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Αλεξανδρίδη από πολύ όμορφη κάθετη πάσα του Ντουντούκη.

Καθοριστική η συμβολή του Αλέξη Αλεξανδρίδη στην βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας και του αποτελέσματος για την ομάδα του Αλέξανδρου. Μετά από αυτή την νίκη και τους 3 βαθμούς ο Αλέξανδρος θα συνεχίσει να προσπαθεί να παίζει καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο ενώ ταυτόχρονα θα ξεκινήσει και τον προγραμματισμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σύνθεση : Κοπαλίδης , Βασιλειάδης , Παμπουκίδης , Ψωμιάδης , Τσιμπούκας , Γιαξής , Ορφανίδης ( 80’ Μπαρχουνταρασβίλι ) , Busdra ( 36’ Αλεξανδρίδης ) , Ιωαννίδης ( 72’ Μποσταντζίδης ) , Ντουντούκης , Κετικίδης.

Ακαδημία: Δυναμική παρουσία στο τουρνουά της ΑΕ Πολυκάστρου

Δυναμικό παρόν έδωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς στο τουρνουά που διοργάνωσε η ΑΕ Πολυκάστρου την Κυριακή 2 Απριλίου. Συνολικά συμμετείχαν έξι (6) τμήματα στις κατηγορίες Προπαίδων, Τζούνιορ (2 τμήματα), Προτζούνιορ (2 τμήματα) και Μπαμπίνι.

Το τμήμα Προπαίδων ”Άγιαξ” του κ. Κώστα Ντουντούκη συνέχισε τις πολύ καλές του εμφανίσεις και παίζοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο κατάφερε να πετύχει το απόλυτο σημειώνοντας 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, χωρίς μάλιστα να δεχτεί τέρμα. Συνολικά τα αποτελέσματα των Προπαίδων :

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ 3-0
ΑΕΠ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ 0-1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ 0-3
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΧΑΝΘ 4-0

Στην κατηγορία των τζούνιορ ο απολογισμός ήταν επίσης παραπάνω από θετικός καθώς σε όλα τα παιχνίδια οι μικροί αθλητές του Αλέξανδρου Κιλκίς αγωνίστηκαν με πολύ καλές αγωνιστικές αρχές και έδειξαν το ταλέντο αλλά και την ποιοτική δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Στην κατηγορία των τζούνιορ (γεννηθ. 2006 & 2007) η Ακαδημία συμμετείχε με μικρούς τζούνιορ, γεννηθέντες δηλαδή το 2007, με την προσθήκη μόλις δύο (2) παιδιών του 2006. Παρόλα αυτά πέτυχαν 4 νίκες , 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα στο σύνολο των έξι αγώνων τους με την ΑΕΠ (2 τμήματα), τον ΠΑΟ Κουφαλίων (2 τμήματα), την Ακαδημία της ΧΑΝΘ και αυτήν του Εθνικού Αξιούπολης. Ο προπονητής τους κ. Μιχάλης Αναστασιάδης συνεχάρη τους μικρούς του ποδοσφαιριστές για την απόδοση και την συνολική τους εμφάνιση.

Στην κατηγορία Προτζούνιορ, τα τμήματα ”Μάντσεστερ” και ”Ατλέτικο” των κκ. Κ. Ντουντούκη και Κ. Τσακιρίδη αντίστοιχα, …χόρτασαν πραγματικά ποδόσφαιρο με τα επτά (7) παιχνίδια που έδωσαν συνολικά.

Οι Μπαμπίνι, βέβαια ήταν αυτοί που για άλλη μια φορά κέρδισαν το χειροκρότημα όλων . Οι μικροί …μπόμπιρες για άλλη μια φορά έδειξαν το ταλέντο τους στα τέσσερα (4) συνολικά παιχνίδια που έπαιξαν..

Περαστικά στον μικρό μας αθλητή Ραφαήλ

Ο ..άτυχος του τουρνουά υπήρξε ο μικρός Ραφαήλ της ομάδας προτζούνιορ ”Ατλέτικο” , καθώς στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του τραυματίστηκε στην κλείδα. Η διάγνωση έδειξε κάταγμα κλείδας και ο μικρός Ραφαήλ θα απέχει από το αγαπημένο του άθλημα για τουλάχιστον 3 με 4 εβδομάδες. Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τον ορθοπεδικό γιατρό κ. Μαρκόπουλο Νίκο για το αμέριστο ενδιαφέρον του και τη βοήθειά του.

Ευχόμαστε όλοι στον ταλαντούχο μας Τερματοφύλακα Ραφαήλ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους .

Δελτία τύπου από Αλέξανδρο Κιλκίς

Σχολιάστε