My Twitter Feed

23 Νοεμβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το “ευχαριστώ” στο προσωπικό -

Τρίτη, 23 Νοεμβρίου, 2021

Αρχαιολογικός χώρος στη Τούμπα -

Τρίτη, 23 Νοεμβρίου, 2021

Ιός: Γυρίσαμε ΄έναν χρόνο πίσω! -

Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου, 2021

Επίσκεψη Τράγκα στο ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου, 2021

Ξεκινά το κτήριο νέου Γηροκομείου -

Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου, 2021

“Είμαι παρών, κατεβαίνω εκλογές” -

Σάββατο, 20 Νοεμβρίου, 2021

Ιός: Σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου, 2021

Δωρεάν τεστ σε οικισμούς -

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου, 2021

Άθλια η κατάσταση του ΣΣ Κιλκίς

Για «άθλια κατάσταση του κτηρίου του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κιλκίς – Κρηστώνης», κάνουν λόγο, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος κι ο βουλευτής του κόμματος Κωνσταντίνος Χήτας, σε ερώτησή τους προς τoν υπουργό Υποδομών και Μεταφορών., η οποία έχει ως εξής:

“Σε τραγική κατάσταση έχει περιέλθει το κεντρικό κτήριο, το οποίο στεγάζει τον Σιδηροδρομικό Σταθμό “Κιλκίς – Κρηστώνης”, όπως μας ενημερώνουν κάτοικοι του Κιλκίς. Η θλιβερή και αντιαισθητική εικόνα, που παρουσιάζει περιμετρικά το εν λόγω κτήριο, παραπέμπει σε εικόνες της δεκαετίας του ΄50. Η εξωτερική του εμφάνιση καταδεικνύει ότι δεν συντηρείται, δεν ευπρεπίζεται και δεν προστατεύεται από κακόβουλες και ρυπογόνες επιβουλές. Εν γένει, είναι παρατηρημένη η πλήρης αδιαφορία των αρμοδίων για την φροντίδα του, ενώ το εν λόγω θα έπρεπε να παρουσιάζει εικόνα σύγχρονου ευρωπαϊκού σιδηροδρομικού σταθμού. Επιπρόσθετα, σε παρόμοια κατάσταση είναι και το οδικό δίκτυο που οδηγεί στον ανωτέρω σταθμό, όπως και ο Δημοτικός φωτισμός στην περιοχή πέριξ του σταθμού.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

Προτίθεσθε να λάβετε την απαραίτητη μέριμνα, στο μερίδιο δικαιοδοσίας που σας αναλογεί, προκειμένου, αφενός, να ανακαινιστεί το κεντρικό κτήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού “Κιλκίς – Κρηστώνης”, του οποίου η εικόνα αμαυρώνει και προσβάλλει την αισθητική των ιδίων των Κιλκισιωτών, και αφετέρου, να βελτιωθεί το οδικό δίκτυο που οδηγεί στο εν λόγω κτήριο;”

Φωτό: eidiseis.gr

Σχολιάστε