My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Ώρα Αποφάσεων” και στο Κιλκίς

Το δεύτερο κύκλο της επαφής της με τους πολίτες ξεκινά η «ΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ» σε όλη την Ελλάδα: Η πολιτική πρωτοβουλία της Αν.Διαμαντοπούλου, του Γ.Ραγκούση και του Γ.Φλωρίδη μετεξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς σε πολιτικό-κομματικό σχηματισμό. Με την ίδια ταχύτητα συνεχίζονται και οι πολιτικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα μετά τον πρώτο κύκλο (Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Λάρισα, Αθήνα).

Στα πλαίσια αυτά και προς το τέλος του τρέχοντος μηνός η «ΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ» έχει προγραμματίσει πολιτική ανοιχτή εκδήλωση στο Κιλκίς με πιο πιθανό χώρο το Συνεδριακό Κέντρο. Στην εκδήλωση, εκτός της σίγουρης παρουσίας και ομιλίας του Γ .Φλωρίδη, είναι πολύ πιθανή η παρουσία και πολιτική παρέμβαση της Αννας Διαμαντοπούλου και του Γιάννη Ραγκούση.

Εν τω μεταξύ έχει ξεκινήσει η οργανωτική συγκρότηση της πολιτικής κίνησης στο νομό με τη δημιουργία δύο άτυπων ομάδων υποστηρικτών οι οποίοι σε πρώτη φάση θα αποτελούν τη δύναμη οργάνωσης και κινητικοποίησης των πολιτών για κάθε πρωτοβουλία της Κίνησης των τριών πολιτικών. Ετσι έχουν προγραμματισθεί δυο συναντήσεις ολιγομελείς, στο διάστημα του επόμενου επταημέρου. Μία Κυριακή σε κάθε δήμο.

Πηγή: ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σχολιάστε