My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Όχι συλλαλητήρια, λέει η ΛΑΕ Κιλκίς

Με ανακοίνωσή της, η ΛΑΕ Κιλκίς εκφράζει την απόλυτη διαφωνία της με την οργάνωση συλλαλητηρίων στο Πολύκαστρο την ερχόμενη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, θεωρώντας ότι η παρουσία του κόσμου θα γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης ακραίων κύκλων και υπογραμμίζοντας ότι “οι πολίτες εξέφρασαν τη θέληση τους στα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας”.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Η Λ Α Ε Κιλκίς ΔΙΑΦΩΝΕΙ απολύτως με την πρόσκληση και οργάνωση συλλαλητηρίων στην Πόλη του ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ την Κυριακή 4/03/2018 για την ονομασία των ΣΚΟΠΙΩΝ.

Παρά τις επιφυλάξεις μας ότι η μεγάλη αυθόρμητη παρουσία του κόσμου θα γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης ακραίων κύκλων θεωρούμε ότι οι πολίτες εξέφρασαν τη θέληση τους στα συλλαλητήρια της ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και της ΑΘΗΝΑΣ.

Τα συλλαλητήρια στην ευαίσθητη περιοχή των συνόρων δεν έχουν κανένα άλλο νόημα παρά την επίκληση εθνικιστικών συναισθημάτων που κάθε άλλο παρά βοηθούν στην προς την σωστή κατεύθυνση επίλυση του προβλήματος.

Η θέση της Λαϊκής Ενότητας ήταν και είναι ότι του ονόματος προέχουν οι αλλαγές των άρθρων του συντ./τος της γείτονάς που δηλώνουν αλυτρωτισμό και εκτρέφουν επιθετικό εθνικισμό. Άρθρα που προδιαγράφουν αποσταθεροποίηση στην περιοχή , αλλαγή συνόρων και παραχάραξη ιστορικών δεδομένων κλπ.

Αυτή η λογική εξυπηρετεί μόνο τα γεωστρατηγικά συμφέροντα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ αδιαφορώντας για τις πραγματικές ανάγκες και τα προβλήματα των λαών ένθεν κακείθεν των συνόρων. ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ την λύση του ονόματος για να μπουν τα ΣΚΟΠΙΑ στο ΝΑΤΟ .Η αλήθεια είναι πως το ΝΑΤΟ θέλει μπει στη FYROM παίρνοντας θέση στρατηγική στο μαλακό υπογάστριο της ΡΩΣΙΑΣ με ότι κίνδυνους που δημιουργεί για την ευρύτερη περιοχή μας.

Η Λ Α Ε πιστεύει και θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της την ειρηνική συνύπαρξη των λαών με στόχο την κατανόηση και ουσιαστική επίλυση των πραγματικών προβλημάτων.

ΑΔΙΕΞΟΔΟΙ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ”

Σχολιάστε