My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Όραμά μας ο δήμος-πρότυπο”

(Βίντεο) Το όραμα του συνδυασμού του για ένα δήμο-πρότυπο, κατέθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε σήμερα Δευτέρα 8 Απριλίου στο κεντρικό ξενοδοχείο του Κιλκίς.

Έχοντας στο πλευρό του τον πρώην αντιδήμαρχο Θόδωρο Βαφειάδη, η συνεργασία του οποίου με τον συνδυασμό ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ ανακοινώθηκε και επίσημα στη συνέντευξη, ο κ. Τονικίδης τόνισε ότι στόχος του προγράμματος είναι η αποδοτικότητα, η εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, τα μετρήσιμα αποτελέσματα, η επίτευξη της βιώσιμης ανάπτυξης, η μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων, η αύξηση της απασχόλησης και της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, η ενεργοποίηση των απανταχού Κιλκισιωτών και η εμπλοκή των δημοτών μέσω εθελοντισμού κα.

“Το πρόγραμμά μας, που θ` ανακοινωθεί στις 14 Απριλίου, καταγράφει όλες τις ανάγκες του τόπου. Οι δημότες μας αδικήθηκαν από τις τελευταίες δημοτικές αρχές. Ο τόπος μας κατάντησε να είναι παρατημένος, αδιάφορος για τους άλλους, με σβηστά φώτα κι αδέσποτα ζώα. Εμείς έχουμε το πρόγραμμα ΚΙΛΚΙΣ 4Χ4 που στηρίζεται στους άξονες ανάπτυξη – ασφάλεια – αλληλεγγύη – αξιοπιστία”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Τονικίδης.

Απαντώντας σε ερώτηση για πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες, τόνισε ότι θα γίνουν μόνο με γνώμονα το καλό του τόπου και πέρα από προσωπικές ή άλλες επιδιώξεις.

Όπως γνωστοποίησε, η σύνθεση του συνδυασμού έχει ήδη ολοκληρωθεί, με πιθανές μόνο ορισμένες διορθωτικές κινήσεις. “Είμαστε πια έτοιμοι να ξεκινήσουμε τον αγώνα μας”, είπε.

Αναφερόμενος στη παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου, ο κ. Τονικίδης τόνισε ότι επρόκειτο για συλλογική απόφαση των συνεργατών του και διευκρίνισε ότι θα παραμείνει απλό μέλος της διοίκησης προκειμένου να βοηθήσει τον φορέα. “Κι όλο το Κιλκίς να με παρακαλάει δεν πρόκειται να επανέλθω στην ίδια θέση σε καμιά περίπτωση”, απάντησε χαρακτηριστικά σε ερώτηση που του έγινε.

Ο κ. Βαφειάδης

Εκφράζοντας τη συγκίνησή του για τη συμμετοχή του στον συνδυασμό και για τη παρουσία υποψηφίων και φίλων του ΔΗΜΟΥ ΑΞΙΩΝ στη συνέντευξη, ο Θ. Βαφειάδης τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος από το γεγονός ότι στον συνδυασμό συμμετέχουν πρόσωπα από όλους τους πολιτικούς χώρους. “Πορευόμαστε χωρίς παλαιοκομματικές νοοτροπίες και κομματικά καπελώματα. Δεν διεκδικήσαμε χρίσμα από κανέναν”, τόνισε.

Ζητώντας να επικρατήσει στην προεκλογική περίοδο ο πολιτικός πολιτισμός, υπογράμμισε για τον ίδιο και τα εξής: “Ερωτεύτηκα την Αυτοδιοίκηση επειδή θέλω να προσφέρω στο τόπο μου, γι` αυτό και τα αξιώματα δεν είναι αυτοσκοπός. Μου έγιναν προτάσεις για συνεργασίες και μου αποδόθηκαν δήθεν αποφάσεις μου, αλλά η τελικά η συνεργασία μου με τον κ. Τονικίδη οριστικοποιήθηκε μόλις την περασμένη Παρασκευή”.

Δείτε βίντεο της συνέντευξης από τη GnomiWebTV:

Σχολιάστε