My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Χριστουγεννιάτικο Χωριό Κιλκίς: Όλες οι εκδηλώσεις

Μια εβδομάδα απομένει από την έναρξη λειτουργίας του μοναδικού Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Δήμου Κιλκίς, που θα λάβει χώρα για 2η συνεχόμενη χρονιά στην κεντρική Πλατεία Ειρήνης της πόλης του Κιλκίς, από 17 έως 30 Δεκεμβρίου. 

Οι επισκέπτες του Όλες οι εκδηλώσεις στο Χωριού θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Αϊ Βασίλη στο Σπιτάκι του, να φωτογραφηθούν μαζί του, να κατασκευάσουν με τις οδηγίες των υπεύθυνων στο Σπιτάκι των Κατασκευών, ζωγραφιές, γούρια, ευχετήριες κάρτες και χριστουγεννιάτικα στολίδια, να ταξιδέψουν σε κόσμους παραμυθένιους στο Σπιτάκι των Παραμυθιών, αλλά και να δοκιμάσουν ζωγραφική προσώπου (face painting) από μαθήτριες του Τμήματος Αισθητικής της ΕΠΑΣ Κιλκίς.

Πέρα από τη λειτουργία των Σπιτιών όμως, οι μικροί και μεγάλοι φίλοι, θα μπορούν να απολαύσουν πλήθος υπαίθριων εκδηλώσεων, στον αύλειο χώρο του χωριού για όλες τις ηλικίες, οι οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν παιδικές χορωδίες, μουσικές συναυλίες, ψυχαγωγικές παραστάσεις για παιδιά με μασκότ, κ.α.

Το Χωριό που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, θα είναι ανοικτό καθημερινά από τις 11:00 με 13:00 το πρωί και 17:00-20:00 το απόγευμα, εκτός από την Δευτέρα 24/12 (απόγευμα), την ημέρα των Χριστουγέννων και την Τρίτη 26/12 (πρωί).

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του, όσοι επιθυμούν μπορούν να στηρίζουν και το Κοινωνικό Παντοπωλείο που έχει δημιουργηθεί για τις άπορες οικογένειες του Δήμου, με δωρεές ειδών πρώτης ανάγκης.

 

Σχολιάστε