My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Χριστουγεννιατικη γιορτη στον Αη-Δημητρη

Την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή της πραγματοποίησε η Ενορία του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς την περασμένη Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, παρουσία του μητροπολίτη κ. Εμμανουήλ, στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου.

Την εκδήλωση, στην οποία παρέστη κι ο αντιδήμαρχος, Δ. Τσαντάκης, άνοιξε ο Μητροπολίτης, ο οποίος αναφέρθηκε στην μεγάλη εορτή της Γεννήσεως του Χριστού, ευχόμενος σε όλους καλά Χριστούγεννα.

Η Εκδήλωση περιλάμβανε, το απολυτίκιο των Χριστουγέννων και εκκλησιαστικούς βυζαντινούς ύμνους τους οποίους απέδωσε ομάδα Ιεροψαλτών με χοράρχη τον Πρωτοψάλτη της Ενορίας, Σάββα Ηλιάδη, το θεατρικό σκετς «ο καινούριος χρόνος που δεν ήθελε να έρθει» από τα παιδιά του Κατηχητικού με την φροντίδα του εκπαιδευτικού, Θεοφίλου Γουλτίδη, και κάλαντα από την Ενοριακά Χορωδία υπό την διεύθυνση του κ. Ηλιάδη. Στην χορωδία για πρώτη φορά συμμετείχαν και παιδιά τα οποία απέδωσαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια κλέβοντας το ζεστό χειροκρότημα όλων. Την Χορωδία συνόδευσαν οι μουσικοί, Δημήτριος Παπαγεωργίου στην κιθάρα, Σοφία Κουρτίδου στο ακορντεόν και Ιωάννης (Γιαννακός) Θεοδωρίδης στα κρουστά. Την Εκδήλωση παρουσίασε ο εφημέριος  του Ναού, π. Επιφάνιος Θεοδωρίδης.

Σχολιάστε